December 9, 2010

Wedding @ PD!

smpai kat tmpt wedding nie, hujan still renyai2 lagik.. smpai2 je terus carik makanan dlu.. hehehe.. kebetulan plak ktorang smpai tue mmg ngam2 ngan beberapa kwn akak aku yg smpai, so makan skali harung lar..

IMG01405-20101204-1534

selesai makan, baru msuk kat khemah dlam mencari pengantinnya.. nie kwn akak aku masa dekat U dlu..

owh, kalo da berjmpe ber4 nie, wajib lar bergambar mengedix skit kan.. hehehe..

IMG01413-20101204-1537

hah, kan aku da ckp.. pengantin lelaki takde pn takpe.. biar diorang je yang conquer pelamin tue.. hahahahah..

owh, time nie akak aku tak ingt da dia ada anak ke tak.. huhuhu..

IMG01409-20101204-1535

seeeeee.. mummy nye membizi posing atas pelamin, anak nye membizi menyengih suh mak ngah dia amek gambar..

IMG01411-20101204-1535

tau je dia mana nk pandang phone tau.. sape tah ngajar dia mcm nie.. hahahha.. **dan2 tak nak ngaku salah**

muka dia happy2 menyengih nie kejap jer.. kang kalo datang muka toya dia, mmg tah hape2 memek muka je dia buat tau..

IMG01414-20101204-1545

tengok lar.. dia yg pling penat skali hari tue.. padahal berdukung jer pun.. bukan kena jalan.. poyo tau wat muka mcm nie..

yg sebenarnya dia da ngantuk.. pastu bengang tak dpt susu lagik.. tue yang muka tak semengah jerk..

IMG01401-20101204-1440

utk kak dang & husband.. slamat pengantin baru.. moga kekal hingga ke akhir hayat.. cpt2 bagi miqhael kawan yerk.. hehehe..

=)

ida msuk bulan disember nie, biasa lar yerk.. tiap2 minggu ada kenduri kawin.. skang nie mmg musim org kawin lar katanya kan.. this week ada wedding sedara kat Melaka.. mintak2 tak hujan n tak brapa panas.. redup2 jerk.. baru sng nk bersilat bagai.. huhuhu..

=p

2 comments:

HarLisz said...

muka monyot dia mmg xle blah..hahaha

yaTy ♥ said...

lis,
hahahha..
yang tue ikut akak aku..
=p