December 16, 2010

Keterlenaan =)

hari sabtu last week, ktorang ada wedding kazen kat melaka.. so, pagi2 hari sabtu tue da gerak ke melaka.. nk gerak mlm jumaat tue tak dan lar.. akak aku blik keje pn da lambt.. BIL aku pn nk settle kan keje dia gak.. so ktorang decide gerak pagi2 hari sabtu tue..

tapi pagi2 sbtu pun paham2 je lar yerk kalo da ada budak kecik nie kan.. time tue lar dia wak2.. **dan2 salahkan miqhael** hahhaha..

dlm kol 8 gak lar baru ktorang gerak.. tue pn kat umah dia da merengek2 lapar.. slalu pagi dia da makan nestum kan..

so bancuh siap2 nestum dia, dlm keter nnti kasi suap.. tapi budak nie byk songeh skit.. cerewet.. **sebijik mcm mummy dia**

nestum kalo nk suap kat dia, tak leh sejuk2.. kena suam2 skit.. kalo sejuk mmg dia tak makan.. tapi ble da smpai dlm keter tue, nestum dia da sejuk.. dia ngap sekali dua jerk, pastu baikkkkk je dia katup mulut dia rerapat.. aku sua2 kat mulut dia pn, kalo dia ngap siap men jeling2 aku lagik.. sabor jer lar tau..

sudahnya singgah kat RnR dengkil.. BIL aku nk isi minyak keter jap.. aku ngan akak aku bwk dia skali g msuk dlm esso tue carik air pnas.. sib bek ada..

so dlm keter smbung suap dia makan.. sib bek yang nie dia makan gak.. tapikan.. dlm aku duk sua2 makan kat dia.. korang tengok lar ape jadi kat dia yerk..

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

IMG01542-20101211-0850

dia g tdooooooooooooooooooooooooooooooo!!!

ngan mulut comot2 tue dia bantai tdo terus.. padahal nestum dia tak habis pn lagik..

dari dengkil smpai ke melaka mmg dia tdo jer.. skit pn tak tercelik mata dia.. nie sah ngantuk sesangat.. tak puas tdo lar tue..

=)

2 comments:

HarLisz said...

owh hooooo makin bulatttt

yaTy ♥ said...

tak bulat sgt lar..
tapi dlm pic nie nmpk bulat kemain lagik..