December 16, 2010

BerT-Shirt Jer!!

during the wedding, mmg bertshirt jer aku.. bukan aku jer yerk.. akak aku pn termasuk skali.. hahahah..memasing mmg tak dan nk menukar baju.. pakai je lar ape yang da tersarung kat badan kan..

IMG01556-20101211-1301

tengah membizi orang amek pic kazen aku bersanding, kte pindah tempat lar yerk.. duk berkumpul kat another side.. situ lapang skit.. dpan pelamin, kasi family side pengantin pmpn duduk tengok pengantin bersanding..

IMG01557-20101211-1301

miqhael kan masa yang aku angkat dia nk pindah tdo belah sini, kan dia terus bangun.. terus akak aku decide nk mandikan dia.. ater, gerak dari batu tiga pagi lagik kan.. xkn nk mandikan dia pepagi alam.. heheh..

tue yang da belenggeng da dlm gmbr atas nie.. kena timang ngan ibu aku kemain suka lagik..

IMG01553-20101211-1251

tengok lar kuku aku.. jadi kuning terus.. nie gara2 duk men kunyit tak sudah2 lar kan.. keje aku kat dapur tue kan sumenya menggoreng jerk.. hehehe..

sib bek skang da hilang.. huhuh..

68129_174269405929164_100000383186880_424463_4260176_n

jangan kata aku ngan akak aku je yer yang bertshirt.. ibu aku smpai pn berseluar ngan blouse jerk..

kalo aku lelong yang kat tengah2 tue, ada sape2 nk beli tak?? meh membida nak?? hahahha..

**sukati je nk lelong ank sedara sendiri**

=p

2 comments:

HarLisz said...

meh..aku nak bida..bole? haha..besar besok ni sure dia hensem.kecik2 lagi dh comey mcm ni..

yaTy ♥ said...

hahahah..
bidaan start 100 ribu k!
mau kah??
hihihi..
comey2 gendut..
muahahhaa..