December 21, 2010

Pet Pet @ Jom Heboh!

sape pegi jom heboh last 2 weeks kat bukit jalil?? hehhehe..

time tue kan aku kat melaka.. then akk aku dari hari jumaat mlm lagik dia dok bising2 tnye kwn sape ada g jom heboh.. aku tnye lar nk wat ape?? dia nk pesan belikan pampers petpet utk miqhael.. tue pun kalo murah lar..

ktorang mmg tak dan lar nk pegi kan.. ada wedding kazen aku tue.. so, aku pun diam je lar.. da mmg aku xtau kwn2 aku pegi ke tak..

skali kan, masa hari ahd tue, tertengok tweet kat BB.. skali nmpak si lisz tweet yang dia nk ke jom heboh..

terus aku melonjak hooreeeyyyy!! ada mangsa aku utk survey harga pet2.. hahhaha.. nasib ko lar kak yer! =p

terus bertweet2 ngan dia mintak tolong survey harga pet2.. then dia call..

oit kak! aku kat depan pet2 nie..

hah, ko tengok kan harga petpet size M yang 82pcs pnye.. **82pcs tue akak aku yg bgtau yer**

mana ada 82pcs, 80 pcs adalah..

hah, 80pcs pn 80pcs lar.. bpe harga dia??

size M eh??

a’ah.. size M..

erm.. RM29.99.. ko nk berapa??

jap eh.. **smbil gtau akak aku harganya.. smbil tnye nk suh beli brapa**

eh, kak.. ko ada duit tak kalo nk beli kan dlu nie??

ada2..

ko belikan 4 bgkus yang 80pcs tue..

hah?? 4 bungkus?? ko giler?? berat kottt..

hehhehe.. kalo ko tak larat, ko belikan 2 bgkus je lar..

hah, okeh2..

selang 10 minit mcm tue, lisz tepon lagik..

hah, aku da borong petpet si kecik tue 4 bgkus.. ni otw g keter hantar pampers dlu..

hahahah.. tqqqqqqqqqqqqqqqqq a lottttttttttttsssssssssssss babeeeee!!

so ari Isnin mlm minggu lepas aku g amek kat umah dia.. mmg berat nk mmpus pn.. mmg patut lar dia p hantar kat keter dlu..

IMG01589-20101214-1721

IMG01588-20101214-1721

satu plastik besar tue ada 2 bngkus.. nie stok utk bape bulan aku pn tak tau lar yerk.. hhehehe..

then ada dpt free gift lain jugak.. tapi sbb lisz perembat 4 pack terus kan, so tak payah men putar2 yang mcm roda impian tue.. boleh pilih terus nk amek ape..

so, nie lar yang jadi pilihan lisz.. pn dia bgi utk miqhael jugak!

IMG01590-20101214-1808

sapu tangan.. miqhael teruja sgt kalo tengok sapu tangan kaler hijau nie.. huhuhu..

IMG01591-20101214-1808

toy storage box.. besarrrrrrrrrrrrrrrr sgt okeh toy storage dia nie..

IMG01594-20101214-1811

IMG01595-20101214-1811

hah, kan.. gile pnye besarrrrrrrrrrrrr.. ktorang da sumbtkan toys miqhael pn dlm nie.. buku2 dia pn masuk dlm nie jugak.. hahahha.. ngan miqhael pn aku rasa boleh duduk main dalam nie.. huhuhu..

IMG01592-20101214-1809

pet2 beg! comel okeh.. ko boleh lipat2 beg tue msuk dlm kocek kecik dia nie..

IMG01593-20101214-1809

kalo bukak jadi mcm nie lar beg nye.. owh, da selamat digunakan pn.. letak bekalan susu dia tiap2 bagi utk hantar rumah mak cik yang jaga dia tue..

anw thanx again to lisz.. tq ye babe.. sush payah ko angkut pampers si kecik nie hah..

nie review dari lisz..

=)

2 comments: