January 4, 2011

Moh Ke Gym!

last week.. ktorang da dpat aktiviti baru.. hoooyyyeeeehhhh!

apakah aktiviti baru tue??

aktiviti gerak gempur ke gym.. hehhehhe..

1st day ktorang pegi ari isnin last weekkkkkk.. ktorang g bertiga jer.. ngam2 kol 5 terus g toilet tukar baju sume..

eh, dlu pun aku penah pegi gak kan?? tapi yang tue hot hot chicken shit jer.. hahahhaha.. eh, dlu pegi masuk gym KBS tue freeeeeeeeeeeeeeeeeeeee noks.. skang  da kena bayar okeh.. skali msuk RM3.. dudk lar bape lama ko nk dlm gym tue..

belasah je lar.. RM3 je pun.. bkn kena byar ratus2..

sbb ape g gym?? sbb aku nk kurangkan berat.. uiiii makin lama makin melampooooo plak berat aku nie.. makin uppppp jer.. bila ko nk down berat oiiii??

mine!3557

ke KBS lar kita yerk.. mana lagik nk pegi..

kak lily, org perasan kat ofis akak ada tulis gymnasium.. bukak kah?? org luar boleh msuk tak??

mine!3545

disebabkan macam kejakunan skit.. eh jap, bukan mcm.. mmg jakun pun.. so kita tuju port yang belakang terus lar yerk.. situ tak da orang.. so boleh jakun2 byk belek menatang yang ada kat situ.. hehhehe..

mine!3551

1st nek beskal nie.. bapak lar ketat nk mmpus nk mengayuh.. sib bek jmpe tmpt yang nk selaraskan dia tue.. kalo tak mmg aku kayuh skali jer.. hahahha..

**cmne nk kurus nie?? baru kayuh skit da bising lebih??**

mine!3552

so, ktorang ber3 mmg lepak port blakang.. dok belasah men beskal nie jer.. ater, da mmg nie je yang ada kat situ..

mine!3544

pompuan sorang nie sume menatang dia terai.. padahal menatang yang dia naik tue rosak pun dia balun kan jugak.. hahhahaha..

next time datang mmg ktorang target alat nie jerk.. baik utk kempiskan perut.. sbb ko dok hayun ke depan ke belakang..

mine!3558

hah, menatang nie org panggil treadmill kan?? betul ke ek?? tak kisah lar ape pun nama dia.. yg nie mmg ktorang nk terai.. tapi asik lar penuh sesajer.. bosan da nk tunggu..

tengok lar, kalo ada rezeki nnti dapat lar kot menerai nya..

mine!3554

1st day nie ktorang masuk 1/2 jam jerk.. hahhahaha.. pastu terus masing2 da pancit.. stamina takde betul lar.. padahal bukan wat ape sgtttt.. huhuhu..

hari isnin 1/2 jam, hari slasa plak ktorang layan senam robik… bestttttt okeh cikgu tue ajar senam robikkkkkkkk! tapi kemain lar laju dia pnye pergerakan.. terpisat2 aku nk mengejar dia pnye step! senam robik tue ktorang layan dari 5.30 smpai 6.30..

mine!3548

eh, nie sume pic ari isnin yerk.. ari slasa takde pics.. ater, tengah senam robik tak dan kot aku nk snap2 pic.. huhuhu..

settle senam robik ktorang layan gak lar skit2 peralatan yang ada kat situ.. msing2 da decide, mesti jejak kaki kat gym nie sekurang2nya  3 kali seminggu..

jadinya isnin n selasa adalah wajib ktorang g sana.. lagik satu hari tue mayb khamis kot.. sbb rabu msing2 da kejar nk tengok movie.. kata pun wednesday is movie day kannnnn??

harap2 kali nie tak lar sparuh jalan jerk..

chayokkk chayoookkk yaty!!

=)

8 comments:

oMe aNaT aMiNdUddiN said...

huarghhh.. ko dh stat menguruskn bdn yerk..e2lah azam aku thn ni..tp xsume org tau..sbbnye takut hangat2 tahik anjing..he3..ingt next week br nk stat blk kn.. tp aku mgkn g hari selasa n rabu aje..xpe..ko jln dulu.. aku next week aku g..kte jmp di sanaaa..disaanaaa...(pstt.. aku tgh mempengaruhi lisz nih..ngeh3)

HarLisz said...

owh aku pun nak g la..tapi depan umah kat tasik tu..hehe..

sw33tdarling said...

threadmil tu sama cam jogging jer.. tapi syiok gak kalau ada sebiji kat umah... hehehehe
Jom Join GA PILIH THEME BLOG

mrs. tarmizi said...

gym kat cni utk ahli kelab alam je.. hehehe.. so kna jd ahli kelab tu dlu, bru bley msuk.. hihihi..

yaTy ♥ said...

farah,
ye2.. silakan lar yerk..
moh lar sama2 ke gym yerk..
ko hasut jer dia..
hahahaa..
c u there!

yaTy ♥ said...

lisz,
oit kak..
ko sume nk pegi yang dekat jer kan..
kat situ kena bayar tak??
haahhaha..

yaTy ♥ said...

kak amy,
haah sama kak..
tapi saje gatal nk menerai yang tue jugak..
smpai skang tak dpt2 lagik..
frusttt betul..

yaTy ♥ said...

kak lily,
alohhhh.. ada ke buat utk ahli jerk..
eh, org luar boleh jadi ahli kelab alam tue jugak ker??