January 13, 2011

Hiburan Hujung Minggu

balik je dari Melaka hari sabtu tue, ktorang rehat2 dlu.. then malam tue agak2 da takde menda nk layan, ktorang bertiga men Saidina Upin Ipin tue.. hahhahaa.. beli nk dekat berminggu2, baru lar nie dpat layannnn!!

IMG02053-20110108-2156

hah, cukup 1 Malaysia tak tue?? Ada Upin, Mei Mei n Jarjit.. cuba teka which one yang jadi ktorang bertiga??

Upin = aku

Mei Mei = my sis

Jarjit = BIL aku

hahhahaha.. bengang je dia ktorang kasik dia yang gmbar Jarjit.. padahal ada je Mail, Fizi, Ipin ngan Ehsan.. saje jer nk kasik semangat 1 Malaysia..

=)

IMG02058-20110108-2259

tengok ar diorang beli tapak tak hagak2.. mana je token diorang smpai, confirm nk beli jer.. berderet jer surat tapak memasing.. berlawan2 beli..

yang belah kiri tue surat tapak BIL aku.. yang belah atas tue hah, surat tapak akak aku..

IMG02055-20110108-2247

sedih tak tengok surat tapak aku nie hah.. 5 keping je koooooo!! duit nan hado nk membeli tapaknya.. da tue tapak2 yang aku singgah sumenye tak menarik or tak berbaloi utk dibeli!

xpe.. kita simpan duit kasik naik rumah nnti yerk.. tunggguuuuuuuu!!

IMG02057-20110108-2248

time nie memasing da kaya sikit.. tue yang da tmbah beberapa bijik umah kat tapak masing2..

kte tunggu dan lihat nnti yerk..

IMG02062-20110108-2354

tapak gurun angkasa ngan pulau harta karun tue aku pnye tapakkkk!!

nngis lar sape smpai situuuu!! bayar2.. time tue lar aku nk jadi ceti cekik darah punn!!

IMG02059-20110108-2308

korang tak kesian ke tengok duit BIL aku tu?? tinggal duit 100, duit 50 ngan duit 10.. cmpur nilai sume skali pun tak jejak seribu lagik.. hahhaha..

ktorang time nie da bantai gelak da..

IMG02063-20110109-0012

ktorang men jampi2.. asal da dekat2 ngan tapak aku nie, sure aku kira lagik brapa tapak.. pastu seru2 nombor tapak tue.. skali ngam2 ko kena benti kat situ..

sila bayarrrrr skanggggg jugaaaaakkkkkk!! tarak hutangggggg2 okeh!!

terus kena gadai tapak2 yang BIL aku ada.. muahahhaha.. kijam sungguh!

IMG02065-20110109-0040

rumah tok dalang tue pun tapak aku.. tambah ngan 3 umah lagik.. masak lar nk membayar kan..

skali kena kat akak aku, terbanggggggg sume2 duit yang dia ada.. hehhehehe..

IMG02064-20110109-0013

dari 5 tapak yang aku ada.. aku mmg bagi keutamaan utk letak umah segala bagai kat 3 tapak nie jer.. lain2 tue aku pandang sipi jer..

ater 3 tapak nie yang paling masyyyyyyuuuuuukkkkkkkkkk!!

juara malam tue of coz lar aku yerk.. BIL aku awal2 da muflis.. ater, tapak sume da kena gadai nak langsaikan payment kat tapak pulau harta karun tue.. hihihii..

miqhael smpai tertdo2 kat depan tue.. dekat kol 1 gak lar baru ktorang benti main..

kemas2 saidina nie terus kebabooommm!! balik johor nnti confirm kena bwk balik saidina nie.. nnti leh main ramai2..

=)

2 comments:

pegasuslady08 said...

huhhu beli kat mane saidina cute nih kak yati?
fida nih...

http://syazfida.blogspot.com

yaTy ♥ said...

fida,
beli kat karnival upin ipin hari tue..
kat SACC..
hehehe..
=)