January 17, 2011

Thank You!

Thanks-for-the-Birthday-Wishes

thanx yer pada korang yang wish utk bufday aku hari sabtu ari tue.. hehhehe.. ku hargai sgttttt wish korang utk bufday aku.. sape yang wish suh kawin cpt2 tue, meh kawin ngan aku skang! hahhaha..

dari twitter, dari fb pun ada gak.. fb kot paling byk wpun da berzaman aku tak update pape status kat situ.. sib bek aku mmg on fb aku kat bb kan.. dok berbunyi jerk.. hahahah..

sms pun ado gakkkkkk!! tepon of coz lar my ibuuuuuuuu kan.. heheheh.. eh, ayah aku pun sms jerk.. haahhaha.. cm thun lepas gak lar, dia takut anak dia mintak bukan2 kan.. bek dia sms jerk..

later aku citer lar yerk pasal my simple bufday celebration nie.. heheheh.. ku dulukan entry2 yang penting dlu!

again, tqqqqq sooooooooooooo mucccchhhhhhh!!

c ya!

=)

5 comments:

Me said...

yati..hepi besday..sori lately mereng sket kesihatan aku ni..hee..so xreti la bercatch2up dgn korang..nway..may Allah bless ur life..insyaAllah..kawen pun sile cpt..hehe..(tahap wajib da tu sbb merayau je kojenye ko ni)jeles2..hehe..
plg pnting..fon aku kne bar..so xleh nk sms or ape2..ehehe

HarLisz said...

Happy Bday kak..yg ke 25 tu..hehe..aku ingat nak wish kul 12mlm before berakhirnya hari tapi sekali lupa da..trs tdo sajo..hoho..sorry2..happy belated bday..smoga kehidupan ko dirahmati selalu..

yaTy ♥ said...

mak cik berdua..
sentttaaaapppppp ngan korangggggggg!!!
hahahhaah..
tq yerk..
moga doa korang utk aku dimakbulkan..
=)

eh puan me,
sy belum wajib kawen lagik tau..
hah, tue da kantoi da tue menjeles tengok aku merayau je kan..
eh, aku merayau bersebab tau..
kot2 lar terserempak calon suami time dok merayau tue kan.. hahhahaha..
ala, alasan lar.. dan2 time bufday aku tepon kena bar kan..

puan lisz,
owh, ko da plan baik punya pastu ko boleh bantai tdo yerk..
ceeehhhh!!.. hahaha..
=)

Me said...

hahhah..bengong..btol r fon aku kne bar..mls nk g bayar la ujung2 bulan ni..hehehe..byk lagi aku leh gune duit aku tu..bek beli mkann dri byar bil..heeeeeeeeeeeeeeeee
YE MMG SY JELES!!haha

yaTy ♥ said...

eh, gaji nnti smpt lagik kalo nk blanja aku.. still dlm bulan januari ape..
ahhahaha..
okeh fine.. sib bek ko ngaku ko menjeles..
aku mmg suka je bg kawan2 aku yang da kawin nie jeles..
tapi sok2 ko da beranak, aku plak lar yg menjeles tahap gabannnnn!!
hihihihhi..