January 12, 2011

Jual BB?

masa ktorang otw ke Melaka tue, BIL aku benti isi minyak kat dengkil.. masa benti tue, aku g beli air kat dalam, then kwn BIL aku g cucuk duit kat shell sebelah tue hah..

masa nk gerak dari dengkil nie, lagik sorang kwn BIL aku tepon tnye da smpai mana.. prung prang prung prang sume, kwn BIL aku tue suh tunggu kat tepi shell dengkil nie.. dia nk smpai situ da. dia pun nk isi minyak..

so masa ktorang parking keter kat tepi shell nie, nmpk lar sorang mamat nie dok mengekor sorang lagik brother ke ketenya..

pastu kwn BIL aku yang tumpang ktorang tue cakap..

mamat tue jual BB..

hah? mana ko tau??

tadi aku nk g cucuk duit, dia nk jual kat aku..

BB ape??

torch rasanya..

bape dia nk jual??

masa kat aku tadi dia offer RM300..

umaakkkkkaaaaiiihhh.. harga pasaran 2k, dia jual 300 jerk.. gilossssss!! tah mana lar dpt kan..

IMG02029-20110108-1153

baju merah tue lar mamat yg dok jual BB tue.. time nie dia tengah tunggu brother yang dia follow tadi tue.. brother tue g masuk dlm nie cucuk duit..

ada gak org beli ek mcm nie.. kalo korang, korang nk beli tak if ada org offer korang harga yang jauh beza gila babassssss mcm nie.. nk tak?? nk tak?? nk tak??

=)

4 comments:

~cikinot~ said...

isk...abg aku pnah terkena tau dulu..kt shell gk la..murah giler2 r..tp bile smpi umh, hp tu hp cap aym..shari je pki..pstu trus xle on...diorg da tukar pe ntah..bhaye siot..

yaTy ♥ said...

hah, kan??
kalo dia jual sekali ngan warranty card, aku pun amek.. hahaha..
dari beli mcm tue, pastu guna tak lama.. pastu nk kena kuar duit nk repair lagik.. baik lar beli dari kedai terus..

SURIA AMANDA said...

x mo..sure hp curik..yang jual tu sure penagih dadah or peragut..

yaTy ♥ said...

kan..
sure dari sumber yang tak betul kan telefon tue..