January 3, 2011

Projek Berdua!

da settle kazen aku pnye majlis pertunangan tue, ktorang lepak2 lar kat khemah dpn umah.. nie pn lepak2 lepas rombongan meminang pihak lelaki da balik lar..

ater, ktorang sedara mara je pun da boleh penuhkan khemah yang ada kat depan umah tue hah.. hehhe..

smbil lepak2 tue, smbil update crita2 terbaru antara kazen2.. smbil2 tue dok berebut perabiskan coconut jelly yang pok teh aku beli.. serius, sedapppppp giler coconut jelly nye.. berulang2 dok makan tue jerk..

ada miqhael biasa lar kan, dia mana boleh nampak org makan.. dia pun sama nak gak.. so, nk mengelakkan dia terliur sama, aku ajak lar dia buat projek yang mmg dia ngan aku pantang nampak..

ape lagik kalo bukan projek bergambar berdua.. hehhehee..

IMG01781-20101226-1537

hohohohhoho.. overdose lorh adik pnye happy nie..

IMG01775-20101226-1536

IMG01777-20101226-1536

IMG01779-20101226-1537

IMG01780-20101226-1537

hah, cukup lar yerk.. pic nye ada lagik.. tapi aku malas nk transfer n kecikkan size nye..

eh, aku rasa kan pics aku berdua ngan miqhael lagik banyakkkkkkkkkkkkk dari pics dia berdua ngan mummy or daddy dia.. nie anak sape sbnrnya nie?? hahahhahah..

nmpak sgt mak ngah ko over kan.. huhuhuhu..

=p

3 comments:

sahromnasrudin said...

cerianya anak berranak nie..seronok tgk :-)

yaTy ♥ said...

hah??
anak beranak??
no2..
nie anak buah saya lar..
hhehehe..
=)

~cikinot~ said...

da beso da dak kecik ni....geram aku tgk...