August 5, 2011

Yuuhuuuu..

yarrribbaaaaaa…

WLW da boleh guna smulaaaaaa… syukurrrr sgttttttt!!!

payah okeh hidup kalo takde WLW nie.. nak mati aku nk dok letak border n watermark kat picnik sana.. pastu nk upload gmbor dlm blog gune blogger dot com.. 5 keping je boleh upload 1 masa.. pastu aku nk update entry sume kena buat kat blogger in draft..

tak ke byk step aku nk update blog.. tue yang entry bulan 7 pun menurun jerk.. huhuhu..

so, skang da boleh guna WLW, sudah senang skit.. tak payah aku nk buat sampai 3 step tue lagik.. sume dlm nie jerk..

smoga mood nk berblog aku kembali melimpah ruah yerk..

eh2.. ari nie aku cuti lar.. balik jb.. eh, jap.. da kat jb pun.. hari nie berbuka bersama keluarga terchentaaaaa..

=)

2 comments:

HarLisz said...

kenapa smpai banyak step kak? kenapa tak buat sekali terus je..kat blogger in draft? hehehe

yaTy ♥ said...

hehheeh..
aku pun tak tau lar nape aku pnye step byk sgt..
owh, ini wlw pun bengong gak sebenarnya..
bila ada pic dia takleh publish..
jadi error..
bengong btul!