August 24, 2011

Diari Ramadhan 1432H : Day 22

hari isnin, planning last minute.. tapi sib bek ramai gak yg join.. hehehhe.. biasa lar.. geng2 aku time poli gak.. if hari tue berlima sajerk, kali nie berenam plak.. tambah lagik sorang.. sorang je lagik yang tak leh nk datang.. kalo tak mmg cukup korum ktorang!

destinasi utk berbuka adalah kat Ice Room, Bangi.. petang isnin tue baru decide nk buka luar or tak.. cm biasa, ekin adalah mastermind! sbb dia duk umah jerk.. jeles aku.. hahahha..

n mcm biasa gak, aku ngan marniey smpai paling lasttttttt skali! hahahha.. org da berbuka, ktorang berdua otw lagik.. sib bek dedua tak boleh pose.. so no hal lar kan.. smpai je kat Ice Room tue, meja mmg da ada makanan.. tinggal duduk n ngap ajer! huhuhu..


lamb chop nie da sedia ada atas meja.. tapi sblm tue aku ngan marniey g amek makanan dlu kat area buffet sana..


nie je yang aku amek.. maggi goreng ke ape tah tue.. aku pun xtau.. sbb malas nk makan nasi.. aku amek lar selain dari nasi.. pastu ada sup daging, kari kambing ngan sambal ikan bilis.. smbal ikan bilis tue sodapppppp!! kari kambing dia pun bestttt!!


then dpt lar ice creaaaaaaaaammmmmmmmmmmmmmm!!! mabuk ape g makan kat Ice Room tapi tak dpt Ice Cream kan.. ne boleh.. aku pnye nie manggo n strawberry.. sedappp!! sib bek aku amek yang 1st batch diorang anta.. kalo amek yang 2nd batch pnye dpt eskrim keladi.. eeeeuuuuwwww.. me dont likeeeeeee!!


pastu order lagik chicken chop plak.. hahahah.. aku ngan ekin melantak sorang satu plak.. besar muatan perut ko kan yaty!! hihih..


meja adalah penuh tahap padat dengan pinggan mangkuk segala bagai.. hahahha.. akak yg mengangkut pinggan2 kotor kat meja ktorang mesti angin kot.. ater, asik lar berterabur sudu garpu kat lantai.. marah ke ape kak?? huhuhu..


total sume skaliiiiiiiiii.. hahahah.. sila bayar tong2 yerk.. eh, bape orang ek mlm tue.. jap2.. hah, 11 orang gak..

dalam ice room!

luar ice room!

owh, kali nie geng lelaki tak leh nk bersidang.. sbb chairman dorang tak datang skali.. hahaah.. nasib ko lar Pen oiiii.. sbb ko tak dtg, dorang sume petik nama ko sbg chairman yang memulakan persidangan hari tue.. huhuhu..

ktorang blah dari Ice Room nie dlm kol 9 gak lar.. lepas settle layan brita kat situ.. smbil tue mcm2 lar crita yang keluar..

=)

2 comments:

~cikinot~ said...

oit..klu ko jeles...kawen cecepat..dpt anak..blh dok umah...hehehehehe..xpun ko mik je mika..jg kat umah...^___^

yaTy ♥ said...

hahahah..
masalahnya takde orang nk kawen ngan aku..
hah, cmne??
muahahha..
no hal, nnti aku amek mika.. tapi weekend lar..
huhuhu..