August 16, 2011

Diari Ramadhan 1432H : Day 12

hari jumaat ari tue, hari utk berbuka ramai2.. nie sume cikinot yang plan.. heheheh.. tempat sume dia yang pilih. aku follow kan ajer.. sib bek ari jumaat, aku tak yah balik SA.. so boleh lar join berbuka ngan dorang..

owh, sape dorang nie sume?? of coz geng2 jambu air.. hahahha.. geng2 zaman poli.. patutnya ber7 baru lengkap, tapi 5 orang je yang boleh available kan diri..

ini adalah menu yang telah dipilih oleh ekin, amie ngan kucai kot.. sbb aku ngan marniey mmg smpai ngam2 waktu berbuka.. ktorang duduk, ckap skit2 da azan..

ater, kuar umah kol 6 lebih.. mencarik tmpt berbukanya lagik.. ngan terlepas simpang lagik kan.. sib bek bukan aku drive sendiri. kalo aku drive sendiri, mmg aku patah balik putrajaya smula.. huhuhu..
Keisha.. apo ekau buat kat Mika nu hah.. sian da rupa Mika time nie.. hehheeh..

cancel buat gf tau Keisha..
Hot Mama with anak masing2.. amie, da boleh tambah lagik sorang.. hehehe..
3 Dara Pingitan.. Kucai, me n marniey..

sorang da ber'bf', sorang single, sorang lagik da bertunang.. sila ngorat yang single tue yerk.. tapi awasss.. garang mcm rimau.. kalo sanggup, sila lar masuk jarum.. hahhahaha..

=p
ekin n family..
habis je makan, mula lar acara borak2 kan..

ktorang nie nama je duduk dlm putrajaya, tapi nk jmpe selalu mmg payah lar kan.. kena plan proper2 baru menjadi nk berjumpa nye.. nie salah satu yang menjadi lar..

aku settle makan n ratah2 ikan bakar tue sume, of coz lar nk ngadap mika je kan.. sedapppp oooo pegang dia..

Keisha adalah bad mood skit.. ater, dia tak sihat.. ikutkan amie mmg tak jadi dtg.. tapi da petang tue, bila dia tengok keadaan Keisha mcm da okeh skit, baru lar jadi dia dtg..

Yang, sory lupa amek pic ko anak beranak.. hehheeh..

owh, lelaki pun ada gossip session dorang.. yang tak leh blah nye dok gosip pasal ktorang.. hampeh jerk.. hahahha..

mika adalah menjadi perhatian setiap orang.. pas sorang2 pegang dia.. Keisha, menempak je ngan ibu dia.. xmau pun bila ktorang nk amek dia..

yelar, budak tgh dmm kan.. mood pun lari.. selera makan pun sama gak larinya..
ktorang makan kat sini.. Sekinchan Ikan Bakar, Cawangan Balakong.. sbb dekat balakong, mmg lar aku tak drive kan.. aku kan buta jalan.. mana tau nk dtg sini mcm mana..

ala, ikut je jalan g the mines..

abis, ko ingt jalan g the mines pun aku hafal ker??

=p
owh, time bergambar berlima nie, anak sume cmpak kat laki dorang.. hahahha.. masing2 nk pose sorang2 jerk.. xmau dukung anak..

korang, next week kita plan lagik ye buka sama2.. sblm 25hb tau.. nnti kita diskuss kat fb yerk..

=)

2 comments:

oMe aNaT aMiNuddiN said...

mahal x korg mkn kat sini? xslp aku kat bangi pun ade satu kedai mkn sekinchan nih..blh thn gak la.. dh nama pun ikan bakar kn..

yaTy ♥ said...

farah, ktorng makan 11 orang aritu dlm RM100++
kat sini ada buffet gak.. tapi buffetnya mcm mahal skit.. so ktorang amek yg ala carte sajer..
haah, dia ada byk cawangan..