August 25, 2011

Kelam Kabut!

quick update yerk..

pepagi hari nie mmg da kelam kabut mcm hape jer.. ater, hari nie ada audit dalaman utk 5S! haisssyyyyyooooo.. gigih pagi2 hari da mengemas tmpt sendiri kasik clear pape yang patut.. muahahha. nie baru audit dalaman sendiri.. kalo MAMPU yang wat audit nnti, mau ada yang tdo kat opis kang!

actually tmpt aku lum habis kemas sgt pun.. tapi kasik clear kan dlu mane2 yang patut.. yang mana tak patut, masuk kotak cmpak tmpt lain dlu.. da habis audit kang smbung kemas balik.. huhuhu..

okeh, chow.. pegawai yang wat audit dalam da smpai..

laaapppp peluhhh sesiapppp!!


=p

2 comments:

HarLisz said...

demmit ofis aku pun pagi tadi check 5S tu! benci ah..

yaTy ♥ said...

kan???
aku sume aku sumbat dlu dlm almari! pastu kasik kunci.. hahahha..