August 2, 2011

Mandi Lah Mandi!

malam bila tah last week, aku angkut marniey ajak teman p basuh keter kat equine sana.. ater, keter tue sian bebenor da eh.. bape kali nk g basuh asik lar tak menjadi jerk.. asal nk g je hujan.. asal hujan je nk g basuh keter.. hehehhe.. tapi sbb da chanteeeekkkkk bangatttt kan, so mlm tue bwak lar jugak p basuh..

**padahal time tue da tak rupa keter pun.. leh wat drawing pad.. hehhehe.. **

equine nie boleh katakan port marniey gak lar.. aku dtg sini 3 bln sekali lar kot.. tue pun kalo nk ke JJ.. nie pun da lama tak jejak JJ equine.. hhehehe.. smbil menunggu keter di basuh, dok pk gak nk makan ke tak.. sblh kedai basuh keter nie ada je kedai makan.. pk punya pk, otak aku da terbayang mcd! hahahah..

jadinya, settle basuh keter, gerak lar ke drive thru mcd yerk.. smpai umah baru kasik ngapppppp!!

=)

4 comments:

Shafika Syuhada Rosli said...

cecuba cuci kete sendiri . =P

>>madrasah Ramadhan

sW33tdARLiNG said...

ada port india tu, akak suka basuh kat dia sbb bersih tp jauh.. so bila malas2 terpaksa antar kat melayu tp tak puashati jerkkk

yaTy ♥ said...

shafika,
kalo dok umah bawah, mmg senang bsuh sendiri..
tapi nie kalo da duk apartment, pastu takde tmpt nk dipancutkan air, hantar kedai aje lar..

=)

yaTy ♥ said...

kak amy,
kt putrajaya pun ada gak.. tapi situ tak best.. so antar sekali je lar.. dak umah kata sini best, tue yg try..

=)