August 19, 2011

McD Di Malam Hari =)

lepas berbuka ari rabu tue, aku terus siap2 nk keluar.. ater, makan pun kek je kan.. jadinya terus lar tuju alamanda sana..

mengidam mcd! hahahah.. eh, da bape hari tau teringin makan mcd, tpi dok tahan2 jerk dlu.. ari rabu tue mmg tak leh tahan da, mmg plan malam tue nk g alamanda beli mcd semata2 jerk.. hahaha..

eh, cik kak sorang tue pun siap kirim lagik tau.. kirim thru tweet lagik.. hahhaha..
masuk alamanda 17mins semata2 mcd! then bayar parking RM2! hahahah.. gigih pnye kerja kan..

settle ngan alamanda, gerak g umah Lis.. kasik parking keter, terus tuju naik umah dia..

iyer, membeli di alamanda, tapi buat smpah kat umah orang! hahhaah.. ater, byk sgt nk di bincang n digosipkan.. wajib lar menyinggah lama kan..
itu antara salah satu benda yang dibincangkan.. benda penting untuk ktorang berdua.. jadinya wajib lar discuss kasik habis dlu..

settle discuss benda yang penting, baru lar masuk discussion benda2 yang kurang n tak bape penting.. hahhaa.. ape lagik, sesi menjoyah lar yerk.. ingt senang nk dpt peluang menjoyah lama2?? g buka pose sama2 ari tue pun x dpt menjoyah sgt. huhuhu..

kol 11 lebih baru aku gerak balik umah.. smpai umah kasik gosok baju then kebabooommmm dlm bilik..

cik kak, kita kena rajin tengok iklan.. takut terlepas lagik.. haiyakkk..

=)

1 comment:

HarLisz said...

tak sanggup klu terlpas lagi iklan itu..

aku akan terus gigih berusaha check tiap2 ari