March 25, 2011

Warung Pak Maidin

settle 2 jam dorang men futsal, gerak lar kte p carik port isi perut plak yerk.. alang2 da kat area seri kembangan tue, mmg tuju kat warung pak maidin terus lar..

=)

IMG03040-20110321-2312

IMG03042-20110321-2313

IMG03043-20110321-2313

cubaan utk amek gmbar maniey n mr tunang! hangin terus kawan aku nie ble tunangnye dok wat muka tak sudah..

terus bagi alasan muka dia tak fotogenik! byk lar ko pnye tak fotogenik Pen oiii!! cer ko buat muka fotogedixxx.. hahhaha..

IMG03041-20110321-2312

kucai n mr boifren!

owh, time nie cik abg berdua nie tak habis lagik crita futsal nye.. biasa lar kan.. org da kalah, mesti nk up2 lagik.. hahhaha..

**matik lar aku kalo Pen baca aku kutuk dorang.. marniey, ko tak mo kasik tau same Pen yek!**

IMG03045-20110321-2316

aku makan kuey tiaw goreng.. perut da msuk angin.. x larat nk sumbat nasik..

sib bek kuey tiaw dia sodappppp!!

IMG03044-20110321-2314

ku tutup entry nie dengan mamat dua org tue with dorang pnye GIANT JUS!!

penat koooo.. men futsal 2 jam tak benti.. ater, xda org nk gnti2 dlm team dorang.. yg dtg ngam2.. pastu p men plak ngan  team yang tak kenal..

ko tak ckp tak cukup org Pen.. kalo tak aku bwk kasut futsal aku.. hahhaha.. **mcm lar terrer sgt kan!!**

=p

2 comments:

::misz maney:: said...

hahaha..eleh ko yang takmo join..bukan pen da ajak ker? ehehehe..

yaTy ♥ said...

hahahha..
kalo aku yang ganti konpem group Pen mng..