March 15, 2011

Hikayat Merong Mahawangsa

nk tnye ngan korang..

skang nie kan ngah hot2 ngan filem Hikayat Merong Mahawangsa nie kan..

meh lar bagi review korang pasal filem nie..

best tak citernye??

aku ada gak google2, mostly ckp cite nie best.. aku siap terlebih rajin p google pasal Merong Mahawangsa.. baru lar aku boleh paham sinopsisnye..

ater, aku dlu time sekolah subjek sejarah lar yang paling aku nyampah.. nak2 dengar cikgu dok citer pasal benda fakta je kan.. lagik lar tepu otak aku nk simpan menatang tue sume.. bila da dibuat filem, baru terkorek2 smula kisah Merong Mahawangsa.. muahhahah..

best tak?? patut g tengok tak??

=)

p/s : salah satu sbb yg wat aku nk tgk sgt adalah UMMI NAZEERA.. nmpak dia mcm cntik n chumelsss giler dlm citer nie..

6 comments:

BeaN MorENo said...

citer ni best....bahasa diorg sgt best n ada yg kelakar jugak..4 bintang..

Izz Latif said...

~(^^)~
hai...
Izz tengok masa first day tayangan dia
ada buat review..
nah~

http://izzlatif.blogspot.com/2011/03/review-hikayat-merong-mahawangsa.html

oMe aNaT aMiNuddiN said...

aku baru nk g tgk mlm ni kak.. nsb rm6.. best kerk x best kerk hadapkn aje lah kn..

yaTy ♥ said...

en bean,
best ek??
confirm kena p tengok!
tq..

yaTy ♥ said...

izz,
hye..
tq for u link..
yaty jejak sana da..
=)

yaTy ♥ said...

farah,
nnti roger aku best ke tak yer..
tapi aku mcm nk tengok jugak!
hahahha..