March 28, 2011

Membeli di Hari Puspanita MOT

hari jumaat lunch hour ari tue, aku menyempatkan diri pegi ke MOT sana.. kat parcel D sana tue hah.. sib bek tak jammed.. jalan kat bulatan tue bukan betul sgt.. hhehehe..

actually kat MOT ada wat hari jualan PUSPANITA.. slalu nye jual2 nie parcel2 lain confirm ada buat during hari gaji.. biasa nye mmg 2 hari.. tapi kat MOT nie mayb kebetulan hari PUSPANITA nye sehari lepas gomen dapat gaji kan.. hehehe..

aku tau pasal nie thru blog kak yana.. dia kan jual kasut2 yang cun2.. aku penah beli 1 kasut ngan dia.. smpai skang elok lagik.. yang itu wajib lar fink kaler.. hik hik hik..

pastu bila nk beli lagik, mesti confius kaki da mengembang ke idak.. ke maintain size lama.. coz kadang2 kasut kat vincci yg aku slalu beli pun kadang size 6 kadang size 5.. hah, aku yg empunya kaki pun confius bape size kaki aku sbnarnya.. nk pegi kedai kak yana kat subang tue pun asik lar tak bersinggah.. atleast kalo p kedai, leh try2.. hihihi..

IMG03060-20110325-1309

da alang2 dkt ngan opis, baik lar pegi singgah.. leh dpt diskaun gak.. hahhaha.. cm biasa lar.. aku pegi bertiga.. ngan ain n kak zura.. ktorang kan 3 serangkai.. hihihi..

IMG03061-20110325-1321

IMG03062-20110325-1321

IMG03063-20110325-1323

IMG03065-20110325-1327

marniey nak g gak.. tapi sbb dia xda geng, dia malas mau angkat vontot dia.. so dia kirim jerk.. pastu mak cik tue suh aku MMS gambar kat dia.. hello.. skang zaman teknologi okeh.. mana men MMS lagik.. skang nie org men twitpic jerk.. terus aku suh dia wat akaun twitter.. rupanya da lama dia ada akaun twitter yerk.. tapi tak penah nk gunakan..

jadinya sepanjang kat MOT tue dok bertweet ngan minah tue je lar.. kasut2 nie sume aku tweet kat dia.. hah, pilih lar nk mana satu.. hehehhee..

IMG03064-20110325-1325

kasut nie cungggg sesangatttt.. pakai pun mmg selesa.. marniey nk yang nie lar.. tapi tarak size dia.. ater, kaki mu kecik sgt kak oiii.. size 5 jerk..

kalo ada kaler pink, confirm aku rembat!

IMG03066-20110325-1331

end up aku belikan marniey spasang kasut.. n aku pun beli aku pnye sepasang jugak! tapi aku tak amek kasut2 yang bertumit nie.. aku rembat pump shoes.. yang bwah hujung sekali tue.. kaler grey!

=)

IMG03067-20110325-1337

aku jugak jmpe ngan kak ceera.. dia jual skali kt tmpt kak yana.. kalo ngan kak ceera confirm lar aku rembat legging dia.. aku suka beli legging ngan dia.. sbb legging dia tak nipis sgt..

nice to meet both of u kak ceera n kak yana!

=)

p/s : maniey, okeh dok kasut mu?? ngam2 kan size 5 tue??

6 comments:

HarLisz said...

cantik la kasut yg marnie nak tu tp tak de size..

time aku ke sana tak ramai lg..so aku trs kuar dgn akak aku g sri kembangan.

klu tak dh sah2 jmpa ko dgn kak ceera nye..

::misz maney:: said...

cantek..pen asyik cakap cantik jerk..pastu akk yang aku booking pakej kawen tu pun suke..siap suruh belikan lagi..hihi..bagus2..nanti nak beli lagi la :))

yaTy ♥ said...

lis,
ape ko rembat??
cantik kan?? kalo kaler fink konpem aku rembat da wei..
hihih..

yaTy ♥ said...

maney,
kan??
xda macm makcik2 kan??
hahahha..

sW33tdARLiNG said...

akak ni jenis kalau kasut nak kena try pakai.. pun jenis pakai 2 size, 5 & 6 depends on shoes design

yaTy ♥ said...

kak amy,
kan??
sama lar kita..
tak boleh nk main beli jerk..
mmg kena try kat kaki sendiri jugak..