March 4, 2011

Saya Nak Mem‘FOLLOW’ Followers Saya!

hah, paham tak tajuk nie?? hehhehe..

aku baru prasan yang followers aku da 83 orang.. **hek eleh, baru 83 pun nk kecoh2.. orang lain da ratus2, ribu2 da**

followers

biar lar yerk.. itu kat blog org lain.. yang skang aku nk bebel2 nie utk blog aku.. heheheh..

so pada korang2 yang da follow aku, tapi aku tak follow korang smula, meh marah aku meh.. **laju lar tue kang nk marah aku** marah sopan2 takpe.. aku tak kisah.. hhehehe..

korang dropkan link korang kat comment ek.. bkn ape, kadang2 bila aku klik kat pic korang tue, xda plak kluar link blog korang.. so nk kasik mudah, tinggal terus link korang kat sini.. nnti aku follow n linkkan blog korang dlm blog list aku tue hah..

boleh kan?? tak susahkan?? kalo malas nk comment p drop kt shoutbox tue yerk.. tq!!

=)

2 comments:

HarLisz said...

sila follow saya balik.

sekian terima kasih..

yaTy ♥ said...

blog u i da follow lar yang..
=)