March 25, 2011

Tonga Tonga Tonga

hari isnin malam ari tue, patutnya ada training futsal.. da siap kluar umah.. skali kuar je dari parking hujan da turun da.. kalo baru rintik2 aku gagah gak lar p training kan.. tapi lebat boleh tahan gak lar..

roger org sana.. roger org sini.. terus decide tak jadi p.. hhahahha.. sib bek aku pusing2 area blok umah gak.. lum kuar pagar lagik..

terus tepon marniey suh dia tunggu aku.. sbb dia mau kuar ngan tunang dia.. p tgk tunang dia men futsal.. dorang men indoor..  so hujan ker, hape ke ttp gak jalan games nye..

IMG03030-20110321-2240kat sini ada 4 court! eh, court2 dia sume dia bahagi2 ikut warna okeh.. ada green, red, blue n orange kalo tak silap aku..

court dia aku tengok cm lagik besor je dari P18 tue.. smput hei kalo aku yang main.. hahhaha..

IMG03031-20110321-2240

ini geng2 budak cina.. see.. dak2 cina pun da terror berfutsal skang.. bagus2!!

IMG03032-20110321-2240

IMG03033-20110321-2240

ada tue siap berkaki ayam lagik.. wahhhh.. dasat ko yerk.. men futsal kaki hayammmm jerk.. tak ke ko rasa nk jatuh.. da tue tak sakit ke kaki tue bile ko rembat ke main kuat bola futsal tue??

IMG03034-20110321-2241

IMG03037-20110321-2242

acara wajib ble berjumpa yerk.. bergambar bersama confirm lar kena ada kan.. kang mcm tak jmpe plak..

owh, ktorang dok bukak port bergosippppp jerk.. hahhaha..

maniey ngan kucai pun bukan dok tengok tunang n boifren dorang men.. bz bergosippppp!! bengang je laki msing2 ble score awek dorang xnmpak..

mintak mahapp lar abg2 yerk.. pmpuan kalo da berjumpa mmg byk crita.. hahahah.. eh, ke kte yg joyah sgt??

IMG03038-20110321-2244

pastu yang best nye kat sini ada wirelessssssssssssssssss!! oooo, suka nya hakuuuuuuu!! smbil gosip smbil update blogggg!!

nasib lar aku tak tertaip ape yang ktorang dok gosipkan masa ngah update blog tue.. kalo tak tak memasal jerk..

aku nie bukan betul.. kadang nk tulis lain, lain yang aku tulis..

eh, tonga tonga tonga tue jgn korang ingat sifu n tonga plak yerk..

nama tmpt futsal nie ‘Tonga de Futsal’.. saje aku letak tajuk tonga tonga tonga tue, biar marniey tak salah lagik.. ater dia asik confuse jer.. tonga ke tango.. hahhhaha..

=)

2 comments:

::misz maney:: said...

kuang ajar..hahahahahaha..hampeh tau.. :P

yaTy ♥ said...

muahahahaha..
thats the truth okeh..
confuse lg dok?