March 7, 2011

Taman Warisan

hah, nie kisah malam yang aku dok bebel2 jerk.. malam yg panas tue.. muahhaahha.. panas katanya kau!! jgn kan kat kat umah je, dlm twitter pun aku bebel sesorang gak.. sib bek takde orang yg paham ape yg aku bebelkan.. hahhahah..

sbb da bebel byk sgt, wajib lar aku ajak hosmate aku p makan.. aku kalo da angin 1 badan datang, mmg aku makan jerk.. baru aku boleh cool down.. hihihiih..

IMG02799-20110303-2136

my nasik goreng kampung + telur dadar + extra smbal belacan!!!

IMG02800-20110303-2136

marniey’s nasi goreng biasa + telur mata + smbal belacan..

da lar kat umah aku membebel, otw nk g makan aku membebel, tgh makan aku membebel **nsib baik tak tersedak!**

otw balik dari makan pun aku bebel, msuk umah pun aku sambung bebel..

IMG02794-20110303-2124

cuba bayangkan bila yang aku tak bebel?? hahhahaha.. sian ko marniey kena dengar bebelan aku.. hihihihhi.. sib bek dedua cpt msuk tdo, kalo tak mau aku sedapppppp je smbung bebel lagik..

owh, nie ktorang g mkan kat Warisan jerk.. P16 sana.. tak tau da nk tuju makan kat mana..

naik balik lar berat aku!!

=p

2 comments:

::misz maney:: said...

hihihi..takpe2 aku paham perasaan ko mcm mane..kalau aku pun aku hangin :))

yaTy ♥ said...

hahahahha..
kannnn??