March 15, 2011

My Pestime!

disebabkan insiden kat basement tue, mmg ktorang da lewat dari jadual asal ktorang lar jawabnya.. ater, plan nk gerak kol 12.15, tapi 1.45 gak baru bergerak..

dari asalnya 4 orang yg nk pegi, sudahnya aku berdua je ngan kak wati.. ohhh yeaaahhh, ktorang naik SAA comel putih tue.. hahhahaa.. da lar ekon keter mmg ke laut kan.. sib bek ari jumaat tgh hari tue hujan.. so, xda lar rasa membahang duk dlm keter tue..

**eh, skang ekon da terbaikkkkkk okehhhh!! BIL aku sudah kasik servis ari ahad ari tue.. mandai je tau org kedai sblm nie kata kompressor lar rosak, piping la segala bagai.. padahal tersumbat jerk!! owh, time ksih gak pada alarm keter yang berbunyik2 hari ahad tue yerk.. sbb alarm berbnyi tak benti lar BIL aku bwk keter smbil bnyi2 ke kedai.. muahahhaha**

so ari jumaat tgh hari tue, aku yg drive.. kak wati jadik co-pilot!!

IMG02900-20110311-1420

IMG02902-20110311-1421IMG02903-20110311-1422IMG02904-20110311-1422

IMG02905-20110311-1422IMG02906-20110311-1432IMG02907-20110311-1434IMG02909-20110311-1435IMG02910-20110311-1437

gerak kol 1.45, 2.45 baru ktorang smpai destinasi yang ktorang tuju.. ater, terperangkap dlm jammed coz time2 tue org balik solat jumaat kan.. redha je lar..

tapi seronok lar yerk pestime aku drive smpai ke KL nie hah.. wpun pangai makhluk2 kat atas jalan nie tak boleh di sangka betul.. mcm2 peel.. berbuih mulut aku bebel2 dlm keter.. hahahha..

biasa lar, org pestime tekan minyak keter p jalan jauh2 kan.. hangin dlm badan pun tak balance..

=p

IMG02911-20110311-1439

ktorang tuju ke pertama complex.. coz nk kasik btul jersi2 yang kak wati da p beli kat sini.. gila babeng betul lar kedai tue wat jersi.. ikut suka hati ko je kan..

msuk je pertama complex, terus tuju kedai jersi tue.. kasik balik jersi nk suh dia betul kan.. itu pun mcm2 alasan kasik.. rasa nk tangggg jerk.. pakkal lar yg berurusan tue da berumur..

IMG02912-20110311-1500

sementara nk tunggu jersi2 tue siap, ktorang g makan dlu.. lapooooorrrrrrrrrr!! da lar hujan2 kan.. so makan je lar ape yang ada kat situ.. tak boleh nk pikir da..

IMG02913-20110311-1523

ini kedai jersi tue.. tobat da tak mo buat jersi kat sini lagik.. bayar mahal, tapi hasil tah pape jerk.. ikut suka hati jer.. org mintak size lain, ko bagi size lain.. ko nk tukar size pun inform lar dlu.. tak memasal jer org yg kurus dapat jersi size L!!

eiii, sekali nie je lar buat kat sini.. lepas nie kim slam da nk buat kat sini lagik.. wajib ktorang carik port lain..

hah, alang2 nie korang tak mane port terbaik nk buat jersi skali ngan nombor n nama?? leave ur comment here k.. tq bangatttt!!

=)

2 comments:

oMe aNaT aMiNuddiN said...

jauhnye smpai ke KL nun. xslp aku kat bandar baru bangi seksyen 9 bkn ade satu kedai ni kerk yg buat pelbagai baju.. tp xtaw la murah kerk mahal.. kat situ ko buat sehelai baju bp?

yaTy ♥ said...

kat situ jersi + nombor = RM36
utk nama plak 1 hurup = RM2
kat bangi tue kedainya dekat2 ngan ape?