March 4, 2011

Boleh Tak Bagi Aku Hidup Tenang???

aku tak tau da lar nk kata cmne ek..

smlam aku dpt komen dari anon.. tapi sory lar yerk, sumpahhhhh!! aku malas nk tepek kat sini.. n that comment pun aku tak approve.. tapi aku pelik lar ko pnye rajin nk countdown 3/3 kan anon kan??

wat ever u says in ur comment, just biarkan jer lar yerk.. aku tau nk uruskan hidup aku.. xperlu ko nak gelak smpai mcm tue skali.. tak kisah lar aku kena tipu ker, aku kena hape ker!! thats totally not urrrr bisnessss mangkukkkk!!

rasanya da 3yrs ko mmg bagi komen time 3/3 kan?? and tiap kali komen ko sumenya ko ckp benda yang sama.. if wat u says in ur comment is true, then show me ur evidence lar.. tak perlu ko nk sembunyi di sebalik nama anon tue.. or paling tak pun show me urself!! nie tak, dok lar jugak jadi anon tue kan.. if ko anak jantan, totally u have no ball at all!! n if ko pmpuan, confirm ko tarak boobs kan?? tue pasal pilih jadi anon.. =p

n u know wat, sementara nk tunggu bukti yang ko duk prung prang prung prang tue or nk tunggu ko tnjuk muka ko kat aku, mmg bazir masa aku..

if aku kena tipu or watever pun dengan that bullshit, its my life okeh.. if ko nk tolong sgt, tolongggggggggggggggg larrrrrr jgn jaga tepi kain aku?? bolehhhhhh?? ko g hidup ngan hidup ko, biar aku hidup tenang2 kat sini.. can arrrrrr???

and to that bullshit, ko jgn ingt aku diam slama nie, aku diam sesajer yerk.. this ‘thing’ still go on okeh.. just wait n see.. jgn smpai ko tak sangka ape tindakan yang aku akan amek okeh.. benda nie takkan selesai selagi aku tak tau cite sebenar.. thats it!! sblum aku tetba muncul dpn umah ko, better ko amek langkah awal untuk terangkan kat aku!!!

10 comments:

HarLisz said...

kita bakar umah dia..bakar je..bakar je!!

yaTy ♥ said...

mengong lar ko nie tau..
saje je wat aku gelak kan..
nak bakar umah dia tue, aku kena jerit2 smbil goyang2 tangan tak??
ala2 cite hantu kak limah tue??
muahhahaha..

HarLisz said...

jgn lupa bgn dari whelcha tu ye..sambil goyang2 tgn jerit2 kita bako je, bako je, bako je...haha

nanti aku bt suara latar..arghh semua tu busittt...hahaha..

yaTy ♥ said...

aku nk jadi kak limah je lar kalo mcm nie..
xpyh cakp pape pun..
nyanyi enjit2 semut jer..
tue pun org da lari lintang pukang..
belum aku nyanyi twinkle2 lagi..
hhahahahah..

HarLisz said...

klu ko nyanyi twinkle2 tu nanti kena tembak lak..haha..

yaTy ♥ said...

sapo mau tmbk?

HarLisz said...

ala yg tembak kak limah tu la..haha..tu la terbang lagi merata-rata..haha...

Lyn Yusoff said...

carik anon tu smpi dpt..
lepas tu sembelih dia hidup2..
bodoh punya olang...

yaTy ♥ said...

Lis,
ngeng la ko..
siot jer..
nie yang aku nk cari dvd kak limah nie..

yaTy ♥ said...

Kak Lyn,
hhihihi..
geram2 gak..
tapi.. tue lar kan..
=)