March 15, 2011

Pesyen Baru..

the one and only…

my luvly nephewwww…

my geng time gomol2…

my partner time dengki2…

mine!3660

Rayyan Miqhael..

nie pesen baru dia duduk yerk..

tetbe datang kat aku terus duduk rupa gitu.. kakinya ke belakang, dia duduk tahan ngan lutut jerk.. pastu ngan kening terangkat2.. ape A’el ingt A’el the rock ker?? hahhahaha..

mine!3661

dia da besar nie best skit main ngan dia.. sume nk main pun ganas2 jerk.. hahahha..

kalo dia marah kat aku pun, kelepek2 dia tepek tgn dia kat muka aku.. tapi jgn lar korang ingt kelepek2 dia tue pelan yerk.. sekuat daya yg dia mmpu.. aku pun kadang2 smpai mengelak.. hahhaha..

tue blum lagik tang dia geram dia ramas muka tak mau lepas.. itu lagik perit..

berlakon pun da pandai skang.. asal wat sore kasar skit jerk, meleleh air mata.. eeeiiii.. dalam hati ada taman betul lar budak nie.. muahahhaha..

toto tue mmg ktorang bentang time dia duk main kat dpn tv.. sbbnya budak nie bukan dia kira.. asal dia rasa, dia nk terlentang, dia men telentang jerk.. bkn dia kesah ada org smbut ke tak.. toto je lar jadi penyelamat kalo takde tgn2 yang smpat nk smbut dia..

daripada kepala dia terhantuk kat lantai, baik lar alas ngan toto nie.. tue pun da bape kali dok tertumus wpun da alas ngan toto..

=)

6 comments:

HarLisz said...

wei nape dia nmpk kurus nie..

muka tak le blah nak ajak gaduh je..haha..kening tu tak tahan..teror tu angkat2 ala2 ziana zain ke? haha..

yaTy ♥ said...

kurus kannn??
dia da lasak lar..
makan ttp makan, tpi lasak dia tue yang tak tahan..
hahahhaa..

anty lis blh ke wat kening mcm tue??
muahahhah..

HarLisz said...

sgt kurus la dia..

aunt lily la bkn lis..hhahaha..tak le la bt kening gitu..ish kena blajar dgn a'el nie

yaTy ♥ said...

tau xpe..
tapi bagus..
sng mak ngah dia nk kelek dia sebelah tangan..
sblh tangan lagik leh wat menda lain..

coi ar.. nama tak agak2.. sekeh gak ko nie kang.. sila belajar dari skarang.. nnti aku wat tutorial yer..
muahahhaa..

HarLisz said...

kurus tak comey la..tak le pgl a'el gebab ahhaa
dasar mak ngah dia yg nak kurus paksa anak buah lak kurus..citt

aku kan nk glemer..biar la aunt lily..tak pn aunty L okeh! hahah..pitam la ko kan.

tutorial tu kena bawa tukang ngajo sekali..kena live tutorial baru rancak..haha

yaTy ♥ said...

hahahah..
tunggu dia blh behave skit yerk..
nnti aku bwk jmpe korang..
=)