April 30, 2010

Yeahh.. Done!

hari slasa adalah hari dating ke2 aku ngan JPJ.. muahahaha..

around kol 10.45pg, wife pakcik tmpt aku blajar driving tue dtg pick up aku kat umah my sis.. then g pick up lagik 2 org budak lain kat seksyen 9, pastu terus gerak ke Kerinchi..

kat Kerinchi, baru abg yang ngajar ktorang driving pick up plak.. terus lar ke hulu langat.. aik, spanjang perjalanan tue jgn ckp lar.. dup dap dup dap jerk.. mcm2 dok pk.. hehehe..

mine!1742

smpai kat tmpt test tue, memasing g tengok senarai nama.. nk tau turn yang kebrapa sume kan.. aku pnye turn adalah yang terakhir sekali utk calon ulangan..

pergghhh.. lagik lar berdebar kan..

sementara nk tunggu turn kena panggil ngan JPJ, duduk lar dlu kat kerusi yang mane kosong.. sudahnya turn ktorang sume sesi petanggg.

kol 3 lebih gak lar baru turn utk calon2 ulangan.. yang saing ngan aku ada lagik 2 orang yang mmg aku kenal.. coz ktorang blajar sma2 kan.. n seb bek turn ktorang ber3 berturut2.. so, mcm ada motivasi skit lar time tue..

mine!1808

nie no giliran aku.. yeahhhhh.. dpt gak no Beckham.. muahahhaha..

feel2 jadi wife dia, tue yang leh lepas bukit… [nk perasan lagik tue.. hihhihi..]

n yes, alhamdulillah sgt.. utk kali ke2 pnye test JPJ nie aku LULUSSSSSS!! syukur sgt2.. tak sangup da nk ulang smula..

bila kat bukit tue, time jengah kepala nk tengok tayar msuk line ke tak.. rasa nk jerit lompat2 dlm kete je bila jengah tue cantik je tayar kat dlm line tuee.. tak lebih tak kurang.. kan senang ko wat mcm nie masa mula2 dulu yatyyyyy!!

settle ngan bukit, terus msuk parking n three pointer.. settleeeee!! ngam2 aku habis wat 3 pointer tue, hujan pun turun.. syukur lar time tue da selesai sume..

tapi sian tau ngan calon2 yang test JPJ utk jalan raya time petang tue.. mmg ramai yang kandas.. ngan hujan lebat gegiler pnye kan..

nk keluar dari tempat test tue elok je calon bawak, skali bila kereta msuk kat situ smula, abg or akak JPJ yang bwk.. sah2 lar kandas tue kan..

tapi mmg ramaiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii yang jadi mcm tue.. mungkin faktor cuaca kot.. takpe lar korang ek.. leh cuba lagik..

=)

7 comments:

ida said...

nak g gak..
kne tgu bulan julai

HarLisz said...

bole la nanti g Johor aku & bet jadi mdm kat belakang kan..lalalal...

yaTy ♥ said...

ida..
gud luck ye utk bln julai nnti..
=)

yaTy ♥ said...

kak oii..
boleh jer..
tapi auto lar ek..
kang ko bg manual, ada kete kita je yang gerak ke belakang..
elok2 ke johor ada smpai tmpt lain nnti..

Lyn Yusoff said...

hahahaha...
congratz!!.. nasib baik lulus...
klu tak, ada yg pegi mandi bunga lah plak... hahahhaa

yaTy ♥ said...

hahhaha..
tq kak lyn!
tue lar pasl..
sib bek lar lepaskn..
kalo tak jenuh petik bunga kt tmn2 putrajaya nie..
=)

HarLisz said...

haha..klu auto dh sah2 keta bet..takkan keta aku kot..kuang..kuang..kuang..