April 22, 2010

Sempat Singgah SASA..

masa yang pegi carik groceries n beli starter kit Simply Siti kat Alamanda tue, aku n ekin smpt lar jugak singgah kat Sasa..

alang2 da singgah tue, smpt lar menerai segala jenis peralatan kat situ kan..

kot2 lar ada yang berkenan.. hihihi..

skali kan, mmg terbang gak duit kat Sasa tue..

sbb nye terpikat kat menda alah nie..

mine!1658 its gel eyeliner.. nie lar 1st time menerai gel eyeliner.. slalu mmg aku tenyeh avon pnye eyeliner yang batang tue jerk..

liquid eyeliner, mmg aku tak reti nk pakai.. kang ada compang camping mata aku p ofis.. =p

oastu kan, masa nk membayar eyeliner nie, time tue lar SA Sasa tue promote 1 barang nie..

aku nie mmg pantang kalo org promote2 barang.. laju je aku nk jugak.. hihihi..

mine!1659cooling mist nie lar yang SA tue promote.. aku pn laju je lar menggapai nye..

nie time korang da siap2 make up, spray lar menda alah nie kat muka.. then nnti bila2 rasa tak selesa pn, leh je spray cooling mist nie.. dia mcm menyegarkan smula lar.. rasa sejukkkk je pas da spray..

now bertambah lagik barang make up.. yang sebelum2 nie pn guna tak habis pn lagik.. hihihi.. =p

4 comments:

lis ismail said...

spray tu ada alah tak kak? muka aku skg pnya la byk jerawat..gatai tukar pencuci muka kan....lalalal..pdn muka ai..ni nk kena tukar blk pencuci muka..tp yg spray ni agak2 ok x? sebabnya muka aku skg ni dh teruk sesgt..smpai org kata aku sakit..huhuhuh...sebab pucat sgt..berapa hengget spray nie?

yaTy ♥ said...

aku pakai takde alah pape lar plak..
aisay, bab2 harga nie aku mmg tak brape nk ingt..
tapi kalo tak silap aku dlm belas2 sajerk..

lis ismail said...

baik...nk try..tp...muka aku sgt la sensitip..tgk nanti aku g survey jap..

yaTy ♥ said...

hah, ko g survey dlu yerk..
time aku pegi ari tue tarak tester..
ko try lar p jengah Sasa t ek..
=)