April 26, 2010

Simply Siti – After 3 Days..

still remeber pasal my fren beli trial pack Simply Siti tue tak??

since kak ayu ada komen suh bgtau pasal resultnye, n ada gak yang drop kat shoutbox tue kan.. so aku bgtau lar yerk hari nie..

my fren just guna Simply Siti nie utk 3days jerk.. lepas tue dia da stop.. coz jerawat keluar..

my fren

my fren-1

before..

mine!1806

mine!1804

mine!1805

after..

skrang nie memang dia da stop pakai simply siti tue.. just 3 hari je dia pakai.. bila jerawat keluar makin menjadi2, tue yang dia stop..

chop eh.. nie bukan nk kondem produk simply siti tue ek.. mayb produk nie tak sesuai ngan my fren pnye skin.. tapi ngan skin korang tak tau lagik kan?? mane tau produk nie sesuai ngan skin korang..

thats y ada trial pack dlu.. untuk tau kesan ngan kulit korang sume..

so, kalau korang nk cuba, boleh jerk.. jgn tengok entry nie terus tak jadi cuba ek..

=)

9 comments:

Nor_Emylin said...

wowooww....really??? mungkin tak sesuai kot...Lin pun kulit sensitip gaks ni....tapi tak try agi...wat ms ni dah selesa dh ngan Olay + loreal...kalau stakat eye shadow + Lipstic Simply siti boleh je la kot nak try...kalau nak masuk yg serap2 kulit ni..pikir byk kali ar gak biler dh tgk apa yg jadik ni...hehehe

P/s : Tapi kan cousin Lin dulu pakai fair & Lovely, kuar pimples byk gak tau...tapi dia teruskan jek...skang, kulit dia mmg Syanteek bebeNor..gebu jerk..smpi skang dia pakai agi..

hiro said...

dh cun kembali?

HarLisz said...

oh my..siannye...dh la org tu nk kawen..klu aku pkai lagi hancus pe..waawa...

yaTy ♥ said...

Lin,
tue lar.. mayb tak sesuai ngan kulit kawan yaty tue..
make up rasa nye takde mslh kot..
boleh je tenyeh..
ehehhe..

yaTy ♥ said...

hiro,
da stop pakai da..
so my fren kena guna smula skin care dia yg be4 nie..
=)

yaTy ♥ said...

hiro,
da stop pakai da..
so my fren kena guna smula skin care dia yg be4 nie..
=)

yaTy ♥ said...

Lis,
tue lar psal..
kena lar hilangkan kembali..
=p

Drama Mama said...

ur fren memang kulit sensitif ka tak eh?

teringin jugak nak try make up dia, tapi teragak2 lagi ni.

http://twinkywinkystars.blogspot.com

yaTy ♥ said...

yg tue tak sure plak lar kak..
coz sblm nie dia gne olay n body shop jerk..
tue yang dia saje nk try SS..
tapi da jadi gitu, so dia stay ngan bodyshop dlu..