April 5, 2010

My Networkedblogs..

halluuuuuuu..

eh, korang ada perasan tak new gadget yang aku letak kat blog nie?

pada yang tak perasan, gadget yang baru tue, is networkedblogs..

Untitled1

aku letak gadget nie kat bwh followers..

kalo korang rajin klik lar follow this blog tue yerk.. hihihi.. [x malu btul mintak org follow]

Untitled2

nie pesanan utk kawan2 aku..

ekin, maniey, lis, bet, mira.. korang wjib follow okeh.. especially lis.. coz ko da kenakan aku ari jumaat ari tue.. aku lum balas dendam lagik.. jd sblm aku balas dendam kat ko, bek ko follow aku… muakakkakaka..

=)

4 comments:

lis said...

done~~ tak baik kak membls dendam...amalan tak berapa nk murni..hahah...nieh..aku jd follower ko..so kira 0-0 la ea..haha...

yaTy ♥ said...

hohohoo...
ugutan aku menjadik..
hahhah..

lis said...

x baik taw ko ugut org yg sok suci murni mcm aku nie...wawa....ai tertindas...dan tertindan..tulung..tulun...wakaka...

yaTy ♥ said...

ceh..
tertindas lar sgt kan..
aku mmg suka je ugut2 org yang tertindas..
hahhaha..