April 21, 2010

Lepak2 @ Sweet Chat & Food Court..

okeh, tengah memain games tue sume ktorang ber3 da kepenatan + kehausan sebenarnya.. lebih pada haus pn.. hihih..

so msuk2 dlm Times Square tue n pilih2 lar nk ke mana utk lepak2 sementara nk tunggu masa utk lucky draw yang 1st session pnye..

mine!1701

kak ayu decide nk lepak kat sini.. kat sweet chat.. aku n shahrul follow jer.. no hal pn nak lepak mane2.. asalkan leh dpt air yg sejukkkkkkkk.. tue yang penting.. huhuhu..

mine!1704

shahrul with lime twisttttt..

mine!1707

kak ayu with tangy kiwi n BB Storm..

mine!1706

nie plak aku pnya.. mango passion..

nama memasing tak mau kalah tue.. huhuhuhu..

mango passionnn dia sngttttt lar sedapppppp.. glurppp glurrrppp gituwww..

mine!1705

then ada gak durian pancake.. nie pilihan kak ayu.. dia nk ktorang rasa..

ye.. sumpahhh weiiii mmg sodappppppp.. aku kalo benda gini2 mmg kurang lar nk makan.. tapi skali da rasa, laju je terus habis part aku pnye.. huhuhu..

kak ayu.. thanx for the treat ya.. next time my turn okeh!

=)

da settle lepak kat sini, ktorang naik smula utk lucky draw yang 1st session tue..

mine!1713

lepas da settle lucky draw tue, smbung g lepak minum kat foodcourt plak.. nie time nk gerak ke food court.. yang nmpk dlm nie shahrul, kak ayu [sempat peace tue] n kak lyn ngan BB Bold dia.. yang lelain terlindung kat belakang tue..

paling clear apek yang ngah menguap tue hah.. ekekkee..

time kat food court tarak pic nye.. memasing sibuk isi perut + bergossippp..

=)

4 comments:

Lyn Yusoff said...

aiyoooo..
perlu ke mention..
motiffffffffffff

yaTy ♥ said...

hahahah..
wat pembakar semangat kak lyn..
=)

*ayu the sun* said...

aduh!
sempot nampak pengantoian BB ku.
fengsan!




hehehehee...

yaTy ♥ said...

hahahha..
nk CPR ke kak ayu??
heheheh..