April 30, 2010

Vincci =)

masa kat MidValley ari tue, smpt singgah kat Vincci..

coz aku mmg nk carik kasut..

actually da mmg ada yang berkenan.. coz ada penah nmpk kat Vincci Alamanda..

but time tue size aku sudah habis.. ilek pocikkkk..

thats y smpai MidValley nie aku carik gak ksut nye kat Vincci.. kot2 lar ada lagik saiz aku kan..

n yes, adooo lagik size utk kaki aku.. huhuhuhu..

mine!1810

nie lar kasut yang aku berkenan da lama..

tapi kena pendam jer sbb da takde size kan..

finally, dpt jugak.. hehehe.. =)

biasa kaki aku mmg size 6, tapi utk kasut cmnie aku kena amek size 5..

kalo amek size 6 gak, ada aku jalan nnti kasut tercicir kat belakang.. huhuhu..

mine!1809

yang wat aku suka ngan kasut nie of coz lar ada kaler pink skit2 tue kan..

yang penting design dia simple n tak merepekkssss.. =p

da selamat pakai da ksut nie.. hari rabu ari tue..

perggghhhh.. punya lar skit kaki aku tang yang depan kan..

mungkin sbb kasut baru kot.. jenuh lar nk tunggu dia ngam ngan kaki sendiri..

=)

8 comments:

mrs. tarmizi said...

ado lg tak kasut ni... cntik la.. hahaha.. nak jgk!!!!!!!!

yaTy ♥ said...

hahahah..
p jenguk kat vincci alamanda kak li..

mrs. tarmizi said...

msti da abis... huhuhuhu..

yaTy ♥ said...

huhuhu..
ada lar rasanya..
kat Alamanda ari tue yang habis size 5 ngan 6 tak silap org..

UglyPooh said...

cntik..tp tinggi lo..haha.

warna yg tak tahn...suke

miSZMaNEy said...

hahahaha..memang cantik pun..aku da test kan kasut ko ritu..ngeh=)

yaTy ♥ said...

uglypooh,
tak cukup tinggi, tue yang carik kasut tinggi2 jerk.. hehehe..

yaTy ♥ said...

maney,
tq beb!
da try kan??
tak kempunan lagik eh..
t kalo nk pinjam boleh jerk..
=)