April 21, 2010

Games @ Gatsby Deodorant Street Fair =)

hah, xmau cite panjang2 da..

meh tengok games ape yang ada hari Sabtu ari tue masa kat Times Square..

check it out!

=)

mine!1667

nie ape ke nama game nye.. lupa da.. tapi dia ada bagi timing, so korang kena lar tanggal kan skru or pasangkan skru kat tayar tue kurang dari masa yang diorang bagi..

mine!1669

slam dunk pun adooo.. leh lar feeling2 jadi hanamichi sakuragi.. huhuhu.. =)

6 kali percubaan, kna msukkan 3 biji bola.. nnti dpt lar kupon point tue yerk..

mine!1672

balloon dart.. nie dia bagi 3 peluang.. tapi kena aim ballon yang warna warni.. baloon putih, xdpt point pn..

mine!1673

tropical bowl pn ada.. ko golekkan lar buah kelapa tue yerk.. hihihi..

mine!1674

yang tropical bowl nie ada 2.. yang kiri nie ko kena make sure buah kelapa tue lalu je kat tengah2 tue.. means tak langgar langsung pin2 yang bersusun kat kiri kanan tue..

yang kanan tue plak, cm bowling biasa.. kena jatuhkan semua skali.. dia bagi 2x percubaan.. =)

dedua nie aku fail!! hahahhahah..

mine!1691

football toss.. nie pun best.. aku layan benda alah nie ngan kak ayu..

dedua dpt points.. huhuhu..

mine!1693

nmpk tak yang tersangkut kat palang tengah2 tue.. hah, tue yang kak ayu berjaya buat..

mine!1692

colour bowl.. yang nie mmg tak main.. tengok je org lain duk main.. nie kena masukkan bola dlm bekas yang berwarna jerk.. putih, tarak point jugak..

mine!1684

mine!1685

hah, nie ape ke nama game nye aku pn tak tau.. huhuhu.. syookk je tengok org layan game nie.. mcm2 aksi leh tengok… =p

mine!1686

nie satu lagik aku tak tau ape nama gamenye.. yang nie main 4 org maximum.. sorang amek satu port.. then diri bgi stabil kat atas benda warne ptih tu.. then kat tengah2 tue ada bebola warna putih, baling lar kat org2 sebelah utk jatuhkan diorang.. sape jatuh out lar dri game nie..

mine!1694

nie plak can smash.. kiri kanan tpt street fair nie mmg byk game can smash nie.. owh, ni pn layannnnn jugak.. =)

mine!1696

jom praktis memancing.. huhuhuhu..

mine!1708

nie cuba teka ktorang ber5 main ape?? hhihiihi.. muka memasing khusyuk je tengok bawah kan..

mine!1709

ktorang ber5 main snake n ladder.. huhuhu.. gila skit perut ko melayan game nie.. asik kena tendang p nombor 1 jerk.. yang duk berulang kat nombor 1 tue balik2 asik aku, kak ayu n imran jer..

mane lar tak pecah perut mengekek kan.. mcm da takde nombor lain kat dadu besar tue.. nk gak memasing ngan no 6.. muahahahha..

main nie ada limit time dia.. 3 minit sajer.. so dlm masa 3 minit tue, sape yang paling atas dpt 4 or 6 point [aku tak ingat], yang ke2 plak dpt 2 point.. yang lelain tangan kosong sajerk.. =)

mine!1689

mine!1690

games online nie mmg port favourite aku n kak ayu.. balik2 muka ktorang duk kat kerusi tue main game nk collect point.. hihihi..

ktorang ber3 [aku, kak ayu n shahrul] collect point secara pukal.. hujung2 masa nk redeem tue ktorang bahagi sma rata..

mine!1698

nie model kupon.. hihihih.. nie nk dekat2 p redeem da nie.. baru pas turun dari minum2 kat tingkat 10..

mine!1714

nk redeem pn QQQQQ boleh tahan panjang yerk.. bukan boleh tahan lagik, mmg panjang pn.. sib bek ada byk kaunter.. so laju lar jugak bergerak ke depan..

mine!1737

aku redeem 2 botol deodorant gatsby nie jerk.. sib bek bau sume sedapppp.. =)

mine!1720

cuba teka nie hasil redeem points sape?? huhuhu..

nie lar hasil yang adam dpt.. sib bek lar gatsby takde sabun basuh baju sume kan.. kalo ada sure adam redeem amek barang2 tue.. hihihii..

weekend yang sgtttttt bestttt n happeninggggg!!

thanx again to Nuffnang!

=)

2 comments:

miSZMaNEy said...

wah..best2..rugi aku tak pegi..hihi..

yaTy ♥ said...

hah,
tau xpe..
mmg rugi tak pegi..
hihihi..
next time yer cik marniey..
=)