April 28, 2010

Cool Blog Again..

masa kat the mines ari tue, sblm nk balik smpt singgah kat cool blog nie..

of coz lar nk beli air fav aku nie kan.. hihihi..

mine!1795

mane2 shopping mall yang aku tau ada cool blog nie of coz aku akn singgah utk beli.. so far yang aku tau kat the mines, subang parade n tesco ada lar cool blog nie..

cm biasa lar, pilihan aku chocolate milk tea with extra pearl.. huhuhu.. aku suka gile kunyah2 pearl tue..

mine!1796

ekin lak pilih ice blended apple with pearl.. aku bab2 ice blended nie kurenngggg skittt, tapi takde lar smpai tak minum langsung..

mine!1797

kalo ngn adik beradik aku kat jb tue, hari2 leh layan benda alah nie.. sanggup p tesco.. mementang lar tesco tue sekangkang kera je ngan umah kan..

mine!1798

gini lar rupanya.. nie yang ekin pnye.. aku nye tak smpt nk snap aku da slurpp2 dlu.. haus gile time tue.. heehe..

korang kalo rajin nnti boleh lar cuba yerk..

aku pnye yang chocolate milk tea with extra pearl tue baru Rm3 sajerrr..

=)

4 comments:

cik syahira said...

assalamualaikum yaty.

eh, sy pun suka cool blog.
tak pernah miss.
seminggu sekali wajib beli ni.
milk tea adalah sgt sedap..

yaTy ♥ said...

wslm syahira..
yeahhh.. kita sama lar..
milk tea tue mmg sgt sedap..

akuzle said...

salam, tuan ampunya belog....

akak x tau plaks ader drink stall nama 'cool blog' tuh.... kt tesco ado? tesco mana?

anyway, drinks yg ader mcm2 campuran mmg hebat... mood kiter pon jadik cool kan?....

yaTy ♥ said...

wslm kak..
ada je kak cool blog nie..
yang yaty tau kat tesco jb ada lar..
tesco kat shah alam n tmpt lain yaty tak jmpe lagik..
yup.. yang cmpur mcm2 tue mmg cool..
=)