October 21, 2010

Sudah Meniarap..

yeaaahhhhhh.. ank buah aku da pandai meniarap.. hehhehee..

gigih dia sungguh2 nk meniarap..

sblm2 nie kalo dia try 2x da tertiarap gak, mmg tak koser da dia nk cuba lagik.. tapi skang nie, kejap2 nk meniarap.. kejap2 nk meniarap smula..

mood meniarap dia sudah mariiiiii!!

IMG00504-20101019-2031

baru2 meniarap mmg dia payah skit lar.. coz tgn dia yg sblh lagik sure terkepit.. pnye lar payah dia nk tarik keluar kan..

last2 ktorang yg kluarkan tgn dia lagik sblh tue..

IMG00506-20101019-2032

horreeeeyyyyyyy.. da berjaya… =)

eh, tgh2 dia tdo pn dia leh ada mood nk meniarap yerk.. sabor je lar tau.. skang nie time tdo pn kena careful gak.. coz takut dia tersembam kan muka dia kat tilam..

IMG00509-20101020-1944

nie muka tengah feel nk wak2.. hehhehe..

skang nie dia mcm payah lar nk wak2.. tak tau pasal ape.. kadang tue kena meneran sungguh2, baru lar dia wak2.. tue pn skit jer.. tak mcm slalu..

IMG00510-20101020-1945

amek feel xdanya lar dia nk layan aku amek pic dia.. dia wat dek jerk..

makin hari dia makin bulat.. makin bulat makin buat aku geram.. rasa nk gigit2 dia jer.. tapi kadang2 mmg kena ggit pn.. nk2 jari dia tue.. huhuhu..

esok mlm baru dpt jmpe dia.. coz mlm nie aku tak blik shah alam.. sbb esok ada..

erm… esok ada…

esok lar aku cita aku ada ape eh..

hahahhaha..

4 comments:

sw33tdarling.com said...

orang tua dulu2 cakap, kalau budak nak meniarap jangan di bantu.. kang esok dah besar2, asyik tak reti nak berdikari... wallahualam..

anyway, tahniah kat baby sebab dah masuk fasa meniarap.. nanti kang belajar merangkak plak yaa... :)

yaTy ♥ said...

a'ah kak..
pnh gak dengar mcm tue..
tapi ktorang biar gak dia dlu..
agak da dia tak boleh sgt, baru betulkan..
=)

::misz maney:: said...

comel..rasa nak tepuk2 bontot die..hahahaha..

yaTy ♥ said...

jom2..
kte tpuk bontot dia sama..