October 29, 2010

RED!

settle je tengok movie cuti2 cinta tue.. ada masa lagik sblm 2nd movie ktorang.. so aku decide nk larik p maxis japs.. mau settle kan bill.. da alang kepalang ada kat alamanda kan.. hhehe..

maniey larik p salon sat, ater dia gatal g ptong rmbut dpan dia.. pastu bising buruk plak.. sabor je lar budak sorang nie.. =p

IMG00590-20101027-2048

smpai maxis je korang tengok lar QQ nk wat payment.. siot jer.. panjang nk mmpus kan.. gigih gak lar aku beratur 5mins jer.. smbil beratur smbil pk.. pk pnye pk baik aku bayar online.. senang citer.. hhahaha

so, terus aku ke kaunter yang kosong tue.. g kaunter tue coz ada few things yg aku nk tnye.. n i gotttttt an answer.. GOTCHAAAAA!!! =)

IMG00595-20101027-2115

maniey g salon, tapi salon udah tutup.. sib bek dia pandai cover rmbut yang dia potong tue.. sib bek gak dia tak potong pendek sgt.. lucky u babe! kalo tak nngis ko tengok rmbut sendiri nnti.. nnti g betulkan ek weekend nie..

ktorang berdua jadi minah purple.. hahhaha.. shawl hijau tue aku pnjam maniey pnye.. shawl aku mane tah aku cmpk.. hihihii..

settle sume, moh lar tengok movie seterusnya..

IMG00608-20101027-2122

2nd movie adalah RED.. retired & extremely dangerous!

1st movie kat hall 1, 2nd movie kat hall 2.. hahahha.. kebetulan gle.. hall nye sebelah2 sajerk..

2nd movie nie mmg layan ngan khusyuk, tnpa perlu makan popcorn segala bagai.. ater da layan makan sume2 tue dlm 1st movie kan.. perut pn da kenyang gile.. ngan hotdog lagik.. hhahaha..

red-poster

nie aku kopipes dia pnye sinopsis yerk..

Frank Moses (Bruce Willis), Joe Matheson (Morgan Freeman), Marvin Boggs (John Malkovich) and Victoria (Helen Mirren) used to be the CIA's top agents--but the secrets they know just made them the Agency's top targets. Now framed for assassination, they must use all of their collective cunning, experience and teamwork to stay one step ahead of their deadly pursuers and stay alive. The team embarks on an impossible, cross-country mission to break into the top-secret CIA headquarters, where they will uncover one of the biggest conspiracies and cover-ups in government history.

crita dia sgt besttttttttt!! wpun ada part yg klakar2, tapi idak lar melampau sgt.. yang kelakar tue si Marvin.. aksi2 dari bruce willis pn sgt syiookk utk dilayan.. wpun dia da agak tua kan.. tapi tua2 yang tetap ada tenaga nk bertumbuk bgai..

settle movie nie, terus bayar parking n zasssss balik umah utk kebaboommm.. eh2, ad org tue tak keje tau esok paginya.. teetttttt!! hahhaha..

=)

1 comment:

::misz maney:: said...

hahahahahahahhaa..penat wei... :p