October 19, 2010

Klebang Coconut Shake 4 The 2nd Time =)

kalo da smpai melaka, mcm tak lengkap plak kalo tak pekena klebang original coconut shake.. hehhehe..

kebetulan plak, balik dari MP nk ke umah abg BIL aku mmg lalu kat kawasan Klebang nie kan.. sure lar benti kat tepi g beli.. rugiiiiii ooooo kalo tengok je org beli.. huhuhu..

16102010202

see.. panjang okeh Q nk beli coconut shake nie.. belakang skali yang baju kurung tue aku lar..

BIL aku snap dari dlm keter jer.. ater, parking pn tepi jalan je lar..

nie 2nd time ktorang merasa coconut shake nie.. if 1st time dlu, siap benti minum n makan2 kat situ, kali nie kte just bungkus sajerrrr.. coz time nie pn da kol 5.30..

16102010205

bertambah org Q kat belakang aku.. hehhee..

16102010209

makin bertambah orgnyeeeeee.. =p

16102010210

hehehhehe.. org Q da smpai ke tiang nama jalan tue hah.. pnye lar sanggup Q kan..

aku Q pn dekat 1/2 jam okeh.. tapi berbaloi lar dengan rasa coconut shake dia..

kalo rasa2 tak sanggup nk Q lama2, g makan n minum kat dlm tue terus.. kalo ko dok makan n minum kt situ sure dpt cpt..

IMG00447-20101016-1752

nie lar hasilnya.. eh memula dlu ktorang pegi dia guna bekas plastik yang clear nie takde nama lagik okeh.. kosong transparent jerk..

now da patternkan nama terus.. ‘klebang original coconut shake’!

caya lar kan.. sure maju giler.. wpun gerai tepi jalan jer..

iyer, kalo ko buat sedap, org sure mencarik pnye.. tak kire lar kalo kena Q pepanjang pn kan.. tapi kalo da sekali org merasa, tah pape je rasanya, takdenya lar org nk g beli lagik..

tapi yang nie mmg terbaik pnye coconut shake yang aku penah rasa.. yang kat shah alam n putrajaya stiiiilllll x blh lawan klebang pnye.. hehhehe..

IMG00450-20101016-1753

aku ngan akak aku mmg belasah minum dlm keter terus.. xda nya nk tunggu smpai umah abg BIL aku..

pergggghhhhh mmg nikmat gile dpt coconut shake nie.. yummmyyyyyy2!! aku rasa lagik sedap dari yang 1st time ktorang minum dlu..

BIL aku dpt rasa skit2 je lar.. ater org selsema kan.. ne blh minum byk2.. frust je dia.. hahahaha..

eh, korang kot2 ada g melaka g lar carik coconut shake nie yerk.. sure tak menyesal.. pegi tau..

=p

4 comments:

oMe aNaT said...

klebang kat area mn kak? errmm.. xpnh jupe pun..

yaTy ♥ said...

kat area klebang farah..
ko lalu je sepanjang pantai tue pnye area, mesti jmpe pnye..
huhuhu..
=)

Anonymous said...

hahaha..yati..klebang tu mmg aku tau sgt..haha
hometown bdk rmh aku dlu tu...ala..yg gitu2 tu...hahaha-beti-

yaTy ♥ said...

bet,
okeh.. kalo da ko ckp yg gitu2 tue, aku tau da sape..
hihihih..
=)