October 1, 2010

Jalan2 Holiday.. =)

mak aiiiihhhhhhh.. giler berzaman aku peram cite nie.. dekat 2 bulan gak lar.. huhuhu..

mcm tak biasa plak kan men peram2 citer.. hehhehe..

actually bln 8 ari tue aku ada g holiday ngan kwan2 aku.. patutnya g berempat, but end up g bertiga jer.. coz lagik sorang ada hal keluarga yg tak dpt dielakkan..

P8030387

dari umah, tarik lar beg yang kosong takde isi sgt tue ke tmpt tunggu bus.. heheheh.. smpai kat putrajaya sentral, ktorang nek ERL ke LCCT terus..

mine!2835

mine!2837

aku pegi ngan ekin & husband dia jer.. sian kucai tak jadi pegi.. burn gituw jerk.. last minute ada hal kan.. xkan nk p jugak..

mine!2838

nek ERL smpai salak tinggi, pastu tukar nek shuttle bus ke LCCT.. tiket utk shuttle bus nie bayar skali masa kat kaunter ERL putrajaya tue..

RM5.50 kalo tak silap aku.. skali ERL + shuttle bus..

mine!2839

mine!2840

smpai LCCT blum masa utk check in lagik.. so pegi lar isi perut dlu yerk.. dari pagi tak makan pape lagik pn kan.. hehhehe..

ktorang g mcd jerk.. tapi beratur kat 1 kaunter tue pnye lar berejam.. tah ape yang org mcd tue buat aku pn tak tau.. sudahnya, ekin beratur kat tmpt asal dia, aku g beratur kat kaunter lain..

end up, kaunter yang aku beratur tue gak jalan cpt.. so, ktorang order kat kaunter yang aku Q tue jerk.. sib bek beratur kaunter len gak kan.. kalo tunggu kaunter yang 1 tue jer, mmg hazabbbbb!!

kaunter yang lembsss tue kaunter yang hujung skali tue lar.. asik menyengih je tak sudah2 org tue.. wat keje hegeh2 gak..

mine!2841

mine!2842

settle makan sume, ktorang terus g check in..

mine!2846

mine!2845

then terus g kat ruangan menunggu.. smbil2 tue ktorang jalan2 gak kat shops2 yang ada kat keliling tue.. =)

menunggu nie pn leh smpai nek ngantuk jadinya.. hehhehe..

mine!2843

ble da kuar announcement sume tue, terus lar beratur kat pintu utk keluar tue.. sib bek ktorang mmg duk kat seat2 dpn tue.. so, sng je lar nk g Q terus.. huhuhu..

hah, lupa lak.. ktorang g bandung.. tiket da book bln bape tah ari tue.. aku pn tak ingt.. =p

mine!2850

nie 1st time aku nek flight.. hohoho.. mcm2 rasa okeh bila da duk dlm tue.. nk2 plak aku mmg duk sorang.. patutnya duk ngan kucai kan.. atleast kalo cuak2 pn aku ada member.. hahhaha..

ekin n al duk dpn aku.. takkan cuak2 aku nk panggil diorang kan.. hehhehe..

dlm flight mmg aku bantai tdooooooo jerk… hehhehee.. rugi lar kalo tak tdo kan.. bukan ada benda leh buat pun..

P8030404

P8030406

nie masa nk touch down.. seeeee.. boleh nmpak kan kawasan dia yang sikit lar pnye mampattttttttttttttttttttt tue..

owh, 1st time nek flight, tue yang over skit jakun aku.. hahhahaha…

P8030417 hoooyyyyeeeeeyyyyyyyy!! smpai da.. hehehhe..

da smpai kat airport bandung nie, cm biasa lar.. ada check2 cop2 passport sume tue kan.. da settle tue, amek beg n terus tuju kat supir yang ktorang da pilih..

then terus ke hotelllllllllllllllllllllll!! pasal hotel nie ada ‘hal’ skit lar.. yang nie later2 aku story k..

=)

2 comments:

~cikinot~ said...

bapok lame la holiday ni...ko br ngapdet die pnye story mory....pices kt camera maney pe citer...huhuhuhu

yaTy ♥ said...

da amek da.. nnti aku foward kat emel ko..
ko nk guna emel yg mana satu?