October 20, 2010

Mari Berjimba.. =)

hoooooreeeeeeeyyyyyyyyyyy!!!

ari nie bos tarak kat ofis.. dia ada PTK.. hehhehe..

wpun PTK da dimansuhkan masa bajet ari tue, yang bos aku pegi nie tak sure kira ke tak.. tapi dia nk pegi jugak.. pegi lar.. huhuhu…

jadinya bln 11 nnti baru dia ada.. so 2 minggu nie kita berjimba sakan kat ofis okehhhhh..

nk tengok movie lar tgh hari karang kat alamanda.. muahahahha..

ape korang ingat aku da buang tebiat time keje nk p tgk movie.. ada kena pelangkung ngan pegawai2 lain kat sini..

jadinya, 2 minggu nie adalah sangat sangapppppppppppppppppppp!! sbb aku takde keje langsungggggg!!! sungguh bosan okeh kalo takde benda nk buat nie..

=p

4 comments:

HarLisz said...

ok yaty..jap ea..aku pn nk bt satu entry ye...

yaTy ♥ said...

sila kak..
sila..
=)

sw33tdarling.com said...

ishhh.. banyak laa benda nak buat.. macam2 ada kat PC tuuu

yaTy ♥ said...

games byk kak amy..
hahahahah..
=)