October 28, 2010

Cuti-Cuti Cinta.. ♥♥

holla2..

smlm kan ada dating ngan my gf kan?? so, sure lar kte wat marathon movie yerk.. hahhaha..

wpun 1st movie nie maniey da tgk ngan bf dia, kau paksa gak dia teman aku tengok.. ater, bf i kan duk jauuuuhhhhhhhh!! :( ** syggggg ble nk teman tgk movieeeee??**

IMG00599-20101027-2116

movie 1st adalah cuti2 cinta nie.. hehehehhe..

ape yg wat aku nk tengok?? of coz lar sbb ada nora danish yang cute mute itu..

sblm masuk tengok wayang, harus la beli something utk dikunyah2 yerk.. kang mengelupur ko duk dlm wayang tue ngan perut krak kruk krak kruk..

IMG00585-20101027-1901

aku g amek ticket dlu.. da wat epayment sesiap masa kat ofis.. so smpai terus g kat kaunter epayment terus. xpyh nk QQQQ memanjang.. sonang citer..

masa wat epayment nie pn baru aku tau da blh guna cimbclicks.. sblm nie yang aku tau maybank2u sajer.. yaribaaa makin sng lar nk tgk wayang lepas2 nie.. hehehhehe..

IMG00586-20101027-1901

maniey g Q utk beli popcorn segala bagai..

eh, lembappppppppppppppppppppssssssssssssssssss gile okeh org kat GSC alamanda nie wat keje.. ko da tau org QQQ kemain panjang.. masing2 tgh kejar masa show, tolong lar buat keje laju2 skit.. nie terkial2 mcm baru msuk keje ke gamaknya..

da 2x okeh mcm nie.. last week msa aku tgk movie ngan ofismate aku pn gini gak.. cuma yang last week aku tak blogkan.. tapi ble jadi lagik, kna lar jugak bebel2 kat sini..

IMG00587-20101027-1901

ktorang msuk2 dlm pawagam, da start okeh cite nie.. sib bek baru skit je tau..

cmne nk cakap ek.. pada aku crita dia mmg besttttttttttttt!! nk2 bila part nora danish n farid kamil pegi ke tengah laut n boat diorang tak boleh start, pastu diorang stay kat pulau..

kat sini gak diorang men lempang2.. hahhaha.. klakar okeh.. kt pulau nie gak baru start mcm romantik2 skit.. tapi nora danish mmg comel sesangat dlm crita nie..

aku bingit gile ngan suara zizi dlm crita nie.. uuuiiii menjerit2 tak sudah2.. skit gile tlinge..

jadi korang, sila lar g layan crita nie kat wayang yerk.. tak rugi pn support filem m’sia kan?? huhuhu..

=)

p/s : ada sape2 nk cuti2 cinta dengan aku?? muahahhaha.. =p

1 comment:

::misz maney:: said...

btl2..nora danish sangat kiut... :))