October 18, 2010

Lepak2 Di Kedai Mamak..

humak aih.. pnye lama okeh tak lepak kedai mamak..

gile pnye rindu ngan teh tarikkkkkk.. hehhehe..

actually ari jumaat mlm ari tue, kebetulan akak aku nk g beli barang kat TTDI jaya.. aku of coz lar follow skali.. coz dia da usha2 online, skali  tengok address nye kat TTDI Jaya jer, bek pegi sana tengok barang nye terus kan..

tujuan utama adalah carik stokin miqhael.. stokin dia sume da kecik.. kalo pakai gak, berbekas2 kakinya.. tue lar, kaki bam bam sgt kan..

owh, aku pn sempat rembat sepasang baju tdo utk ank akak kat ofis nie.. hehhe.. =)

balik dari beli barang kt rumah akak tue, ktorang pusing2 je area situ nk carik tmpt makan.. skali jmpe kedai mamat ape ek.. makbul kot.. so, benti je lar situ..

IMG00408-20101015-2217

megi goreng akak aku…

IMG00405-20101015-2216

tosai abg ipar aku..

IMG00411-20101015-2220

roti tisuuuuuuuu gnung everestttttttttt aku… eh, gunung everest tue aku je yang tambah.. hehhee.. tapi sila lar request tak nak manis sgt yerk.. kalo tak melambak susu dia curah nnti..

terbaik lar dia pnye kurang manis nie..

IMG00404-20101015-2216

teh tarikkkkkkkkkkkkkk!! kureng skit lar teh tarik dia.. rasa kelat dia lebih sgt..

IMG00402-20101015-2215

budak bulat nie of coz lar ada jugak yerk.. xda nya nk tinggal2 kan dia.. muka takde mood tue.. coz kacau time tdo dia kan.. hehhee..

IMG00407-20101015-2216

eh2.. dia da 5 bulan semalam.. huhuhu..

tnggu lagik sebulan eh sayang.. t baru leh makan.. makanan yang adik suka tue ada lagik dlm peti ais.. 1 month lagik ekkk..

IMG00412-20101015-2238

abg ipar aku makan, akak aku pegang.. akak aku makan, abg ipar aku pegang.. hah, gilir2 lar yerk..

aku boleh je nk pegang, tapi roti tisu tue melekit kan.. so kena bg habis makan baru boleh amek dia..

IMG00403-20101015-2215

hah, nie da baik punya menguap nie, mummy ngan daddy tak reti2 lagik ke nk angkat vontot tue hah??

hehhehehe..

melopong mulut menguap.. see.. bwh mata dia da merah.. tue mmg da ngantuk sgt lar tue..

akak aku siap ckp ‘rilex lar miqhael, mlam kan masih muda..’

haah.. ye lar ko kan along.. sok2 dia da besar, kalo dia kluar malam, ko bebel2 mesti dia jawab ‘rilex lar mummy, mlm masih mudah kan??’

time tue SMI lar yerk.. hihihihi..

settle makan, trus challo blik umah.. time nie pn da kol 11 lebih gak.. dlm keter dia dapat candu dia, terus tdo..

=)

8 comments:

sw33tdarling said...

kedai kat TTDI tu sarakids ya...?

yaTy ♥ said...

kak amy,
kita tak pegi kat kedai..
kte serbu rumah org yang jual online tue..
hehehhe..
=)

HarLisz said...

bila turn aku plak ni? lama tak g mamak...

yaTy ♥ said...

jumaat nie okeh??
mlm??
next week 2 minggu aku ulang alik shah alam..
ok??

HarLisz said...

kata jumaat ni blk SA...tak jd ke?

yaTy ♥ said...

sabtu pagi lar aku blik SA sana..
hahhaha..

HarLisz said...

Orait..lepak mana? bila? kul bpr..tak on9 YM? nk chat lbh2 ni

yaTy ♥ said...

over ym kak..
aku da on9..