October 5, 2010

Shopping Time.. =)

settle kat Tangkuban Perahu tue, harus lar mood shopping smpai kan??? hehhehe..

P8040447

1st tmpt shopping yang ktorang pegi adalah Rumah Mode nie.. giler bapak ramai org dlm tue.. nsib bek lar ktorang pegi hari weekdays kan.. kalo g weekend aku rasa dlm tue lagik penuh kot..

P8040445

dlm nie mmg aku rmbang mata.. hahhahaha..

memula skali of coz lar carik2 mane2 yang sesuai utk parents aku n adik bradik aku sume kan.. pastu utk budak kecik miqhael tue jugak.. pastu baru aku pnye..

beli baju kat sini, mcm ko da tak nak g shopping tmpt lain langsung.. hahhaha..

mine!2865

nie jer yg aku beli kat Rumah Mode nie.. =)

P8040450

then jalan kaki sepanjang FO’s tue.. sume FO’s ktorang singgah..

House of donatello nie pn msuk gak.. carik lagik kasut utk BIL aku.. still tarak jugak.. warna yang dia nk tue payah sgt nk jmpe.. tue lar, plih lagik warna pelik2.. hhahahha..

mine!2866

mana2 ktorang pegi, mmg ada je lar ikan2 nie.. nie pn leh tahan besar gak.. yang nie kat dpn Rumah Mode..

da settle jalan2 FO’s kat sini, ktorang g makan nasi padang dlu.. tapi serius lar yerk, msuk kedai nasi padang tue tak pk pn nk amek gambor ke aper.. laju je makan.. memasing da lapar kan..

ktorang ajak gak supir yg bwk ktorang tue makan sama, tapi dia tak nak.. dia lagik rela tdo dlm keter.. hahhaha..

da settle makan, smbung shopping lagik..

kali nie ktorang pegi FO’s kat area jalan ape ek.. lupa lar.. tapi yang ada haritage segala sume tue.. hah, ingt da.. kat jalan Riau.. kat area nie lagik melimbun FO’s nye.. gasak lar berjalan masuk satu persatu yerk..

sume2 FO’s ktorang masuk.. dari Haritage, STAMP, Oasis byk lar lagik.. sepanjang jalan tue pnye FO’s ktorang singgah.. singgah msuk tak semestinya shopping jugak yerk.. hihihih..

P8040462

kat secret nie pn best jugakkkkkkkk!!! murah pn murahhhhhh jugak.. hehhehe.. =)

P8040458

cantikkan ranting2 tue.. pastu ada lmpu2.. kat kwsan msuk dlm the secret nie mmg gelap.. tapi tmpt dia best!!

kat sini dpt spasang je blouse utk my sis.. sng carik kan blouse utk dia, lagik pn dia nk susukan miqhael pn sonanggggg!!

P8040460

kat tetengah dlm kwsn secret tue plak ada mcm taman2.. so, boleh lar lepak2 kat kerusi2 yang ada..

owh, kat sini gak dpt selai tshirt utk najmi.. see.. baju aku tak perembat pn lagik.. asik dok pk baju org jer.. hehehhehe..

tak leh lar yerk, aku tak sng hati slagi tak belikan baju2 diorang.. da settle baju2 diorang, baru aku perembat baju aku plak..

itu pn, bila beli baju najmi, kang teringat plak, baju utk jiha.. pastu ble da beli baju jiha.. eh2.. baju wawa takde lar.. hah gituuuuuuuu!!!

ktorang kat sini smpai ke petang.. dekat2 kol 7 gak lar..

da settle kat Jalan Riau nie, balik hotel smula.. mandi segala bagai, then ktorang kuar smula..

yang mlm nie next entry lar yerk..

=)

update : farahhhhh oiiiiii.. ape ke bnyk bebenor ko tnye?? aku jwb gak lar yerk.. hahhaha.. aku stay hotel bajet je kak oiii.. ater, kt hotel tue utk mandi n tdo sajer kan… xpyh lar nk duk hotel memahal.. hahhaha.. slamat2.. insyaAllah xda pape yerk.. aku pegi bandung 3hb 8 ari tue.. flight ptg.. blik sini 6hb 8, flight pepagi subuh.. ko kre lar bape hari yerk.. flight pegi blik aku tak ingt lar bape.. coz ktorang booking masa yg air asia buat promo dlu.. ckup x jwpn aku nie?? hahhaha..

2 comments:

oMe aNaT said...

ngeh3.. sp suh ko mskkn dlm entry ko nih.. kih3.. blom ag.. nk tny jugek.. hotel bajet ko dok tu bp rts rupiah satu mlm kak? + ngn pengangkutan or mcm mn?

yaTy ♥ said...

hotel bajet aku duduk tue tak smpai 100 pn 1 malam..
aku appoint supir kat sana..
biasa nye rate supir ni antara 450ribu hingga 550 ribu 1 hari..
harga nie termsuk minyak n parking sume..