October 18, 2010

Meronda di Mahkota Parade!

dari majlis kawen tue, ktorang gerak ke Mahkota Parade plak..

IMG00436-20101016-1524

owh, nie bkan pic mahakota parade pn.. aku men snap je masa dlm keter.. hehhehe..

MP kan da bertentang ngan Dataran Pahlawan.. so mcm konfius nk ke mana.. sudahnya decide g MP je lar.. hehhehe..

jalan kat dpn MP ngan diperbesarkan kot.. coz ada construction kat situ.. tak koser lar aku nk snap pic yer.. anak buah yang aku dukung tue kena slamat kan dlu..

terkebil2 je matanya kena matahari.. hahhah.. biasalar, budak jarang jalan2 siang kan.. tue yang terkebil2 jer.. laju2 je aku jalan nk msuk ke MP.. ngah jalan tue pn smpt dengar dia dok ‘eh.. eh..’ silau lar tue kan.. duk dlm MP baru dia senyap..

IMG00440-20101016-1602

jumpa cool blog nie wajib lar beli kan.. nie pn kalo tak, mmg tak tau pn ada cool blog.. ngah2 jalan tue terperasan org minum cool blog nie.. siap tnye kat kedai hp lagik kat celah mane cool blog.. sib bek jmpe.. huhu..

cm biasa lar, chocolate milk tea with pearl!

ronda2 dlm nie carik baju n legging utk my sis.. dia ada dinner nnti.. pastu BIL aku plak nk ke kedai timberland.. skali kedai tue da tutup yerrrr.. ada kat dlm parkson saje.. jadinya tuju ke parkson terus lar..

smbil tunggu BIL aku plih n menerai sluar kat timberland, aku ngan akak aku terperasan nie plak..

IMG00443-20101016-1642

hhehhehehe.. RM39 tue.. kena lar cuci2 mata tengok2 kot ada yang berkenan kan.. hahhaha..

IMG00444-20101016-1642

IMG00445-20101016-1644

IMG00446-20101016-1644

hah, nie antara pilihan yg ada.. ada bykkkkkk lagik.. tak koser lar nk snap sume kan..

aku ada berkenan ngan 1 set yang wane pink.. tapi takde dlm pics nie lar.. yg frust nye tarak size.. tinggal size besarrrrrrrrrrr jer.. sadissssss!!

tapi xpe.. aku amek warna lain, design yang samaaaaaaaaaaaaaa!!! huhuhu..

eh, nie 1st time kot beli bra n spentot harga RM30++

=)

2 comments:

oMe aNaT said...

murah giler bra ngn spentot tu.. coiiii!!! ko ni kak.. siap pamerkn lg.. kah3

yaTy ♥ said...

hahahahha..
pestime kot aku tayang menatang nie..
hihhihi..
=)