October 27, 2010

I’m Addicted 2 Vampire Diaries!

okeh.. skang nie aku mmg kemaruk duk layan DVD Vampire Diaries nie.. nie sume gara2 maniey tunjuk dvd tue kat aku.. jadi, skang mmg sudah addicted sama drama nie.. 22 episode ko.. aku layan tengok 3 hari jer.. dari 1st dvd smpai dvd ke 5.. pnye gigih kan.. hihii..

vampire-diaries-new-promo

mcm nie lar cover kat dvd tue.. ah cuuuunnnnnnyaaaa.. hahhaa.. comel okeh pmpn yg jadi heroin tue..

tak habis tengok kat umah time malam, aku smbung tengok kat ofis.. da hbis kol 5, aku blik umah smbung tengok smula..

ater kat ofis bos takde, kat umah plak tv takde siaran.. aku layan lar sorang2 kan..

maniey da habis layan awal2 lagik.. tapi kalo aku layan kat umah, hosmate lagik sorang kadang2 join tengok gak.. tapi aku mmg wat dia tensen lar.. sbbnya aku suka rewind smula.. ble aku terlepasa 1 scene aku ulang balik.. siap kena sound, ‘kalo mcm nie bila nk habis tengok?’

sory lar nicky ek.. tengah syok2 layan, blh plak hot gosip kluar kan.. tue yang asik rewind jer.. hot story nk layan, vampire nie pn nk layan.. mata ada 2 bijik je pun.. huhuhu..

so, meh aku gtau spe hero n heroin dia..

nina dobrev-vampire diaries

nie lar heroin dia yang cun n comel. dia ada 2 watak dlm crita nie.. masa zaman vampire dlu2 dia pegang watak katherine.. masa zaman skang, dia pegang watak elena..

paul-wesley-vampire-diaries-stefan1

nie hero pujaan aku.. merangkap hera utama gak kot dlm drama nie.. watak dia zaman vampire n zaman skang tetap stefan salvatore! owh, dia mmg vampire pn.. tue yang smpai zaman skang dia menten jadi vampire.. si katherine tue ubah dia jadi vampire.. coz masa zaman dlu2 dia adalah lelaki kesukaan katherine.. zaman skang dia jadi bf elena..

vampire-diaries-photos-3

nie plak si damon salvatore.. abg kepada stefan.. pn vampire gak.. pun si katherine tue jugak yang jadikan dia vampire.. zaman dlu dia suka gile kat katherine, katherine plak mmg jenis sume lelaki dia layan.. tpi katherine paling sayang pada stefan..

dlm cite nie mmg aku skit hati betul ngan si damon nie.. ada je dia nk menyusahkan si stefan tue.. owh, dia pn sebenarnya ada hati kat elena..

crita dia mmg besttttttttttttt!! korang kena tengok.. sila lar carik yerk.. xpun g donlod jer.. hahahha..

skang ktorang ngah layan yang season 2 plak.. si katherine tue muncul nk pisahkan stefan n elena.. jahat ko ek!

maniey, sila donlod smpai habis ek.. ek.. huhuhu..

=)

**pics credit to google image!

3 comments:

::misz maney:: said...

vontot!!..hahahaha..letih dowh aku nak donlod..lambat sangat..hihihi..

Anonymous said...

bwk blk dvd ni ke shah alam erk..next week bil ko kn x de..kite x de projek nak buat cuti deepavali tue.bole layan dvd ni ke nk blk jb??cmne??

yaTy ♥ said...

maniey,
tak kira gak..
ko kena donlod gak..
hihihi..

along,
ye2, angah bwk balik..
ktm tiket da fully booked lar..
sume koc da habis..
raya haji t kte balik jb yerk..
=)