May 18, 2011

Perempuan Sengal!

nie aku pick mana2 pic masa yg pegi pameran bomba tue.. random lar.. mana yang aku rasa nk kasik tepek kasik besar.. coz dlm entry pameran bomba tue kan sumenya aku kasik tepek collage jerk..

IMG_1597

gmbar nie aku sukaaaaaaaaaa!! sbb dpat bodek itu abg bomba kasik kunci motor nie.. pastu dpt test segala punat yang ada kat motor nie.. hahahha..

siap men honk2 lagik.. ko dapat?? huhuhu..

IMG_1666

gmbr atas jet ski ngan kak wati nie pun den sukoooooooooooo gakkkk!!

atas jet ski nie je da brapa gmbar ktorang snap.. hahhaha.. siap org len nk nek jet ski pun kena tunggu turn ktorang bergambar habis.. hahahha..

sib bek aku bek hati okeh.. kalo tak, tunggu lar turn korang kat bwh tue hah.. hihhi..

IMG_1633

pakai nie besstttttttttttt!! sbb boleh rasa cmne bomba bernafas time msuk dlm umah yang terbakar or wat ever yang menghasilkan asap yg tebal..

syiiiooookkkkkk!! abg wan bawk ktorang ronda, confirm lar sume benda ktorang test try.. tapi menatang nie aku je yang try.. kak wati membizi carik ekon!

IMG_1628

okeh, nie kesengalan aku da start! hahahaha.. sukati je nek nie pakai helmet.. da tentu2 helmet tue yang mana jaga motor tumpang letak dlm nie..

aku da nmpak helmet, men sarung je terus.. tak memasal kena bahan jerk..

IMG_1615

nie kesengalan tahap maximummmm!! abg wan punya pasal lar nie.. dia yang suh aku sumbat kepala dlm serombong tue hah.. den ngikut jerk.. hahhahaha..

tak ingt lar ape nama bro nie.. tapi kan, ada 1 masa tue, ktorang berdua dok layan ekon dlm kenderaan bomba.. dia pnye eksaited nk mendengki ktorang kan, smpai kepala dia terhantuk kat pintu keter yang dia bukak tue hah..

aku ngan kak wati ape lagik, bantai gelak kaw2 ar dlm keter tue.. sib bek org kat luar tak dengar.. terus ting tong utk 1/2 jam berikutnya..

hah, tue lar.. busuk ati lagik ngan ktorang berdua.. dpt da balasannya.. huhuhu.. eh, yg sengal aku sorang je k.. kak wati maintain waras lagik..

=p

2 comments:

Nor_Emylin said...

yati..tak aci....last week aku ader gi jugak booth bomba..tapi kat Skudai la.....ader jumpa motor besar tuh jugk...tapi dia tak bagi aku naik.....aku autopublish entry tu 3 ptg esok...ayat apa ko bagi kat abang bomba tuh?? hahhaha

yaTy ♥ said...

emylin,
hah? ayat ape aku kasi ek??
ala, ayat2 cinta je skit2..
hahahhaha..
=p