May 30, 2011

Congrats!

ehem ehem!!

saya nk dpt ank buah baruuuuuuu!! huhuhu.. **wink wink**

Prenatal Mummy & Baby Miqhael 542

coming soooooonnnn akak aku akan mok2 bolat2 mcm nie smula.. hahahahha..

due nya InsyaAllah bln 1 nnti.. alang2 da bln 1 tue of coz lar aku mintak2 jatuh pada 16hb.. sama bufday ngan aku nnti.. hahahah.. ater, doc target duenya 19hb.. awal 3 hari ape ada hal kan?? hihiihi..

so, no wonder lar miqhael tue dok merengek je kan.. nk dpt org baru lar katanya..

xpe A’el ek.. nnti da ada bby, kita buli lar bby plak.. A’el blh geng ngan mak ngah nnti.. huhuhu..

semoga kesihatan akak aku ditahap yang terbaik sepanjang dia pregnant ank kedua nie.. smoga selamat semuanya.. aminnn!!

=)

6 comments:

HarLisz said...

congrats kat akak ko...abis la saham a'el..haha

yaTy ♥ said...

tq babe!
eh, ituw still buah hati tersayang mak ngah dia smpai bila2..
=)

mrs. tarmizi said...

yeeeaaa.. smpaikan ucap tahniah kat along ye.. hehehe.. seronoknye...

yaTy ♥ said...

kak lily,
itu lar..
sronokkkkk!!
tambah lagik anak buah..
nnti org sampaikan yerk..
thanx!

Anonymous said...

wahhh cargasnye akak ko yaty..hehe..murah rezeki:)makin kopak la ko bertambah anak buah..hehehehe:)

yaTy ♥ said...

bet,
huhuhu..
da rezeki, nk wat cmne kan..
tapi seronok, nnti leh men dengki2 ngan 2 org ank buah aku..
hahahaha..
see, mak ngah dia da imagine da nk men dengki2..