May 4, 2011

Benda Bulu-Bulu

munch_2011_05_04_010133

aku nk tweet sbnrnya cite tue mlm tadi.. tapi pas pikir2 tak jadi lar.. kang aku balik yg tak tdo.. hehhehe.. ater, dgr kak wati citer time kat court volley ball tue pun da meremang2.. ape lagik nk tweet time aku blum smpai umah kan..

plan nya mau tweet mlm ni, tpi ble kak amy suh wat entry, den buat lar jugak.. demi mu kak amy.. hehhee..

citenya gini yerk.. mlm tadi, masa ngah layan dorang men volley ball, aku dok bergayut kat tepon bergosip ngan ain.. pmpuan kalo da bergosip ko tau je lar lama mana kan?? pastu aku kat hujung court sini, kak wati kat hujung court sana.. dari jauh khusyuk je dia dok ngadap hp dia.. pas aku da habis berbual ngan ain, aku pegi lar kat kak wati..

nape kak??

dia pun tnjuk msg dari hubby dia.. bila baca, aku tak paham sgt.. pastu dia pun bgtau lar..

husband akak kuar makan ngan ajim.. balik tue, park keter depan bukit kat depan umah.. pastu ajim dok cakap2.. “nie ajim lar.. nie adik lar..” husband akak pun tnye lar.. “ajim ckp ape nie?? ckp ngan sape?” si ajim nye pun jawab “ckp dengan tue lar.. benda bulu2 tue hah..” smbil tunjuk kat arah bukit depan umah dorang..

terus lar meremang2 bulu roma ktorang berdua time tue.. da lar nk balik kang masing2 arah lain kan.. pastu aku pun nk balik umah, depan tue ada bukit yang baikkkk pnye tinggi gak kan.. otw balik umah tue, mmg aku pikir nk smpai umah cpt2.. tapi tetap gak teringt2 crita nye..

mintak jauh lar dari kena benda2 mcm nie.. tapi budak2 cm biasa lar kan.. yang kita tak boleh nampak, yg tue dia nampak.. tapi cmne rupa details “BENDA BULU2” tue tak tau lar plak.. ajim je yg tau cmne rupanya..

aku smpai skang dok pikir menatang ape yg berbulu2 nie.. agak2 korang ape??

6 comments:

sW33tdARLiNG said...

huhuhuhu... apo tuu yang si ajim nampak...?

yaTy ♥ said...

tak tau lar kak ape yg dia nmpk..
ktorang pun terpikir2 gak menatang ape yg bulu2 tue..
tapi ada gak yang kata hantu raya..
ntah lar kan..
harap2 takde pape lar..

lily lotus said...

erkk, minta dijauhkanlah bebenda camtu kat family kita.

oMe aNaT aMiNuddiN said...

monyet kowt..

yaTy ♥ said...

kak lily,
itu lar..
mintak2 dijauhkan dari benda2 mcm tue..

yaTy ♥ said...

farah,
bukan.. husband dia tgk xnmpak ape2 pun.. ank dia je yang nampak.. kalo monyet, xkan ank dia nk kenalkan diri kat monyet tue plak..
hihihi..