May 25, 2011

Kejohanan Dragon Boat JPM 2011 – Part 2

xnk crite yang mix pnye blh tak?? hahhahaha..

=p

IMG_1851

IMG_1854

hah, kumpul bwh khemah nie yerk.. org2 yang jaga registration tue nk check betul ke idak orgnya yg men.. giler pnye straight..

ktorang gerak ke sini kol 1 lebih.. coz target ktorang pnye turn utk mix around kol 2 or 2 lebih gitu..

IMG_1857

ape yg ko muncungkan tue yaty oiii?? hihihi..

IMG_1858

smileeeeeeeeeeee =)

IMG_1862

menung amenda kak wati?? jauh berpikir nampak??

IMG_1865

IMG_1866

IMG_1867

pergggghhhhhh.. bapak lar panas okeh bila pijak kayu jeti tue.. serius beb.. terlompat2 aku dibuatnya.. terus p rendam kaki sikit dlm air tasik tue hah..

siap simbah2 air tue ke hujung2 jeti tue biar sejuk skit.. mmg terbakar tapak kaki.. time nie panasnya jgn crita lar yerk.. panas + berdebar lagik.. hah, sendiri rasa lar yer..

IMG_1871

IMG_1872

IMG_1876

IMG_1877

IMG_1878

hahahhhah.. eden jadi pemukul gendangggggg!! last minute korang pilih kan.. hah, gasak korang lar dengar lagu ape aku ketuk gendang tue yerk..

sumpah okeh.. cuak giler duduk atas kerusi tue.. siap tanye “seat belt xda ker??” hahahhah.. ko mabuk ke hape yaty siap request seat belt lagik..

muka aku cmne pnye rupa jgn tnye lar yerk.. siap hasnoor ckp “ilek t.. wat muka cool jerk..” huhuhu.. ilek2 gak beb.. aku dok carik lar ape yang aku nk kepit biar aku stabil atas kerusi tue… hihihii..

nie pun sama gak.. kena kayuh smpai ke tmpt permulaan dlu.. utk masuk parking.. tapi sumpah, pnye lar payah nk msuk parking tue kasi tegak.. cm hape jer..

IMG_1886

IMG_1890

okeh.. da smpai PENAMAT!!

tata!

=p

6 comments:

sW33tdARLiNG said...

mana aci ko ketuk gong jer...!!

yaTy ♥ said...

hahahah..
aci lerrrr..
itu pun da jadi bahan okeh..
memasing kata pukul gendang cina mati..
cinabeng betul..
hahahah..
=p

Anonymous said...

laaaa ku pikirkan ko yg mendayung..cettt..sabor je le..tukang gendang rupenye..hehe..nsb aku xpat datang..hikhikhik..-bet-

yaTy ♥ said...

bet,
hahahha..
patutnya dayung beb..
tapi sbb da takde org nk ketuk gendang, aku lar volunteer..
lagik pun sng skit..
xpayah aku nk kerah kudrat yg x seberapa nie hah utk mendayung..
huhuhu..

HarLisz said...

sblm aku nk tinjau apa yg aku patut tinjau, nk jgk tanya lagu apa ko main eh? dadali ke? hahah

yaTy ♥ said...

lis,
hahhaha..
sila buat lawatan muhibbah yerk..
owh, time nie lum mabuk dadali lagik..
so kasik lagu I DO xpun SPEAK NOW!
muahahah..