May 20, 2011

Epy Bufday Cayang Mak Ngah!

lepas settle majlis doa selamat tue, tengah2 orang makan kte bawak keluar kek utk celebrate bufday miqhael..

ala, baru setahun kan.. celebrate biasa2 sudah.. bukan dia reti tiup lilin tue pun.. hahahh..

15052011701

kek SR pilihan daddy dia.. chocolate indulgence.. ptg sabtu tue baru g beli kek nya.. hahahha.. ater, plan pun last minute kan.. kalo tak sure aku da order cup cakes utk dak kecik tue..

15052011703

15052011704

kebetulan plak bufday miqhael nie sama gak ngan Izzaidah.. anak mak cik aku.. so, kte kasik potong kek sesama..

yang tiup lilin nya of coz lar izzaidah kan.. terliuk2 anak buah aku tengok lilin tue.. yang aku tak tahan kan, daddy dia pasang api kat lilin tue, boleh tak dia selamba jer nk p cekup lilin tue ngan tangan dia.. sib bek smpt tarik dia ke belakang.. kalo tak jadi hal lain.. muahahha..

IMG04118-20110515-2131-1

IMG04122-20110515-2132

epy bufday yang ke setahun miqhael.. pnt mak ngah menghitung hari bufday awak tau.. mak ngah awak kan excited over skit.. kejap je awak da setahun kan..

happy bufday cayang!!! mak ngah love u so muccccchhhh!!

i love u, u love me, we are happy family!! yeaaahhhh..

=)

2 comments:

Nor_Emylin said...

miqhael makin hensem la!!! akak tak der anak lagi la nak jodohkan ngan miqhael..hahahha...dasar di situ

yaTy ♥ said...

hahhahaha..
=)