May 31, 2011

Parkson Extreme Warehouse Sale!

memula masuk kat area Parkson Sale tue, dok rembat benda yg ringan2 jer dlu.. akak aku beli baju utk BIL aku.. aku rembat stokin renoma yang kalerful.. adik aku pun rembat sama gak.. tapi tak leh lawan kalerful aku lar.. hahahha..

tapi xda lar byk sgt pilihan utk sale kali nie.. owh, mmg tak smpt nk snap gambar.. ater, bz menjaga miqhael yg sibuk nk berjalan tue hah.. hehehhe..

bila dorang jalan2 dlm parkson, dekat2 nk balik tue aku kluar smula ke tmpt warehouse sale nie.. ater, aku nk merembat bantallllll!! bantal kat umah tue dah tak rupa bantal.. xkan aku nk beli awal2 pastu nk angkut ke hulu ke hilir kan.. koser heiii..

IMG04234-20110527-1750

rembat 2 terus.. sgt syiok guna bantal baru..  hehheheeh.. buat peluk pun empuk jerk.. xda lar mcm bantal yang da menipis sblm nie.. hahhaha.

IMG04237-20110527-1751

aku settle beli bantal, dorang tak kluar lagik dari parkson.. so pnye mlas nk masuk parkson sana, aku ajak jiha carik tmpt duduk.. hehhe..

IMG04238-20110527-1751

IMG04241-20110527-1756

sib bek kat tetengah tue ada sofa kan.. ngam2 ktorang smpai situ mmg ada 2 kosong.. hah, duduk lar sorang 1 sofa..

aku ngan jiha pun da smpai nk terlelap tunggu kat sini.. dorang tak gak keluar2 dari parkson.. tah ape lagik lar yang dorang carik, aku pun tak tau..

end up adik aku call ckp da kat dpn mcd! gerak lar aku ngan jiha ke sana.. pastu nk balik da nie, sekali eh2.. ternampak plak triumph ada wat sale gak.. benti gak belek2 bra yang ada kt situ.. hehehhe..

belek2, try2.. rembat 1.. huhuhuhu..

pastu eh2, singgah beli cool blog plak.. hahahha.. confirm berbulu je yang lain menunggu aku ngan akak aku.. hiks..

settle beli cool blog baru balik umah betul2.. hahahah..

IMG04246-20110527-1904

IMG04247-20110527-1904

sempat gak belikan set nie utk ayah.. hadiah sempena hari bapa.. hehhehe.. in advance ye ayah! pastu ada gak beli kad wish hari bapa.. tapi aku sure, akk aku tak tulis lagik!!

ko tak tulis lagik kan along?? mesti lupa nk pass kat ayah kan ari tue?? xpe, simpan utk hari bapa tahun depan!! hahahhah..

smpai umah petang tue, rehat2 jap pastu msing2 kena bersiap smula.. coz mlm tue ada majlis berinai kazen ktorang tue..

=)

4 comments:

viruspadu said...

hehehe simpan utk hari bapa tahun depan hahaha :p

less kat sana mcm mana? byk tak?

yaTy ♥ said...

kak VP,
hehhehhe..
ater, tak sempat bagi taun nie..

less dia not bad kak..
set purse tue sume dari RM100++ tinggal RM30++ jerk..
tue yg rmbang mata jadinya..
sib bek tak byk pilihan yg menarik..
kalo tak kopak duit..
hihihi..

cik syahira (a soldier's gf) said...

assalamualaikum yaty.

haha. syira pun beli bantal tu bulan lepas masa JJ buat promo. buy 1 free 1. beli sbb plastik dia warna pink (obsesi). serius best kan bantal tu.. sangat gebu!

yaTy ♥ said...

wslm shira..

hah, sama lar..
dok amek bantal tue sbb cover plstik dia pink..
wpun da pakai, cover dia ttp simpan tau..
nampak sgt giler pink kat situ kan..
heheheh..
=)
yup!sgt gebuuuu!!