May 30, 2011

Fast & Furious 5!

hari rabu last week, bersambung smula movie day ktorang.. hehehhe.. lma ooooo tak tengok movie.. harus lar hati meronta2 nk tengok kan.. nk2 plak skang nie sume citer yang tgh tayang meletop2..

so movie ktorang ari rabu ari tue adalah fast n furious 5!!

Fast-Five-Poster

hohohoooho..

mmg bestttttttttttttt citer dia.. kali nie kat Brazil plak.. tapi kalo tengok penempatan diorang, mak aihhhh.. rumah kemain terbaik bersusun smpai ke atas..

aku ngan ain siap tnye sesama sendiri, ‘tak nmpk pun jalan nk ke atas’ hahahhaa.. ater, mmg da penuh ngan umah je kan..

aksi2 yang seksi mekshiiii of coz lar ada kan.. hihhii.. layan citer nie pun 3rd row from the screen okeh.. gasak lar.. jnji dpt layan..

owh lupa.. the rock pun ada gak! yg best nye sbb dia kumpul geng2 dia dari mula lagik.. mmg best okeh.. kali nie rompak peti besi.. cmne dorang rompak, korang g tgk layan sendiri yerk.. mmg berbaloi!! huhuhu..

minggu nie nk layan NKTM plak! nie wajib layan sorang2.. baru leh feeling lebih.. hahhaha..

=)

2 comments:

oMe aNaT aMiNuddiN said...

FF5 mmg terbaekkk.. NKTM plak jln cite bese aje.. tp feelingnye smpai ke tulang terus meresap ke otak hinggalah ke mata hidung mulut dan telinga.. jgn lupe bw tisu ok.. hahaha..

yaTy ♥ said...

farah,
kan?? mmg terbaik!!
tak membazir pun g tengok.
NKTM sure lar aku kena bwk tisu beb..
mmg da tau confirm nngis..
heheheh..