July 18, 2011

Movie Day With GFs

hari yang aku nk gerak ke Bangkok tue, GFs aku dok mokak2 kat twitter ajak tengok movie.. hah, den ON ajer yerk.. tapi make sure hari rabu lar.. sehari lepas aku balik dar Bangkok.. so urusan tix sume serahkan kat dorang.. pandai2 korang lar nk beli tix kol bape.. den followwwwww~ ~

memula dulu plan nk tengok cite RASUK.. fouziah gous ngan iqram dinzly kan.. sudahnya cancel.. sbb baca review yg kurang menarik.. huhuhuhu.. so ktorang pilih movie #TAAP.. Tolong Awek Aku Pontianak.. lakonan Sazzy Falak, Zahiril Adzim n Liyana Jasmay..

aku smpai alamanda ngam2 kol 8 lebih skit.. hahahah.. movie ktorang kol 8.30.. so jmpe Lis n Farah dlu kat food court pastu gerak turun bawah smula.. da smpai bawah ape lagik.. operasi membeli hotdog.. tapi sebab lapar bebenor tengok lar ape yg aku beli tue yerk.. pastu ada hati nk tmbah cikedis lagik.. mau mengah ko dlm wayang tue kang yaty oiiiii!!

owh, part nugget tue, bila cashier tue tnye nk yg kecik ke besar, aku men jawab je besar.. skali bila tengok dia pnye size besar banyak mcm tue, aku balik yg nk pengsan.. hahaha.. eh, tapi habis okeh.. 15pcs nugget tue + hot dog new york chicken aku makan sorang !

with lis..

mak cik nie menayang fish n chip yg dia beli.. comel bebenor fish n chip nye.. ada size tak?? hahahaha..

my date di malam rabu itu.. owh, dedua da jadi bini orangggg!! da jadi bini orang tak bermakna tak boleh kuar ngan kawan2 lagik.. ttp boleh have fun.. kan korang kan??

maniey ikut skali gak.. tapi cik kak tue g layan movie sesorang.. cite Monte Carlo.. datang lar angin dia tue g layan sesorang jerk.. tapikan, ktorang ber4 mmg pelik giler.. napa malam rabu tue tak ramai pun kat wayang.. rupanya ada bola ek.. alangkah bagus kalo tetiap hari rabu mcm gini.. mmg confirm aku terpacak je tetiap hari rabu layan movie.. heheeheh..

okeh, back to the movie yerk.. #TAAP nie mmg terbaik okeh.. kelakar nk mmpusssss!! ada 3 pontianak.. sazzy falak, liyana jasmay ngan nurul.. tapi SF ngan LJ da jadi pontianak baik.. soft giler SF bercakap.. Zahiril Adzim plak watak dia macm lurus2 je orgnya.. kena buli kaw2 kat ofis pun dia redha lagik.. idea dia kena cilok ngan pegawai atas dia pun rilex lagik.. BFF dia aku tak ingt sape nama.. tapi sumpah lawak okeh BFF dia.. jarang okeh dengar lelaki ada BFF nie.. tengok gaya da mcm dia ngan BFF dia yang bercinta..

malas lar nk citer byk.. mmg sepanjang cite nie wpun aku mengunyah segala hot dog ngan nugget tue sume.. kalo part kelakar, mmg terbahak2 aku ketawa.. aku rasa paling kuat ketawa confirm aku ngan farah.. lis kalo ketawa kaver2 skit.. tapi minah tue lagik over.. smpai meleleh2 air mata.. ko tengok hindustan ke kak oi.. hahhahaa..

owh, kalo korang nk tau ape jadi citer nie, g layan kat pawagam skang yerk.. berbaloi2.. kalo da aku suggest tue, pegi je lar.. tak rugi pun.. kalo nk jimat g malam rabu.. tix murahhhh!!

terus feelingsss nk g layan lagik citer nie.. sape nak joinnnnn?? moh ler..

=)

3 comments:

oMe aNaT aMiNuddiN said...

hahaha..nsb la..sp suh tgk wyg ngn aku.. gelak x hengat la kn.. nsb gelap panggung tu..klu x aku nk sorok gak muka aku kat bwh kusi tuh.. hahaha

HarLisz said...

tu gelak tak menahan sampai kuar air mata..haha

yaTy ♥ said...

hahahha..
pasni kita sewa satu pawagam khas utk kita bertiga jerk..
pastu sakan lar bergelak ketawa dlm tue..